Connect with us
Ozana Barabancea, ironizată de fani pe rețelele de socializare. Artista exagerează cu photoshop-ul

Vedete

Ozana Barabancea, ironizată de fani pe rețelele de socializare. Artista exagerează cu photoshop-ul

Ozana Barabancea este una dintre cele mai cunoscute cântărețe din România. Vedeta a purtat mereu o luptă grea cu kilogramele în plus și, chiar dacă mereu a ținut diete și a apelat la tot felul de trucuri, niciodată nu reușea să ajungă la greutatea mult visată. După ce în iunie 2017 și-a micșorat stomacul, Ozana Barabancea a ajuns, cu regim și sport, să dea jos circa 60 de kilograme. Înainte de toate aceste schimbări majore, cântărea peste 100 de kilograme. Deși a slăbit și a ajuns la greutatea mult visată, se pare că Ozana nu este mulțumită în totalitate de felul în care arată și își editează pozele în mod exagerat.

Ozana Barabancea, ironizată de fani pe rețelele de socializare. Artista exagerează cu photoshop-ul

În ciuda a tot soiul de diete chinuitoare ținute de-a lungul anilor, Ozana Barabancea nu a reușit să slăbească. Până când, în iunie 2017, a făcut operație de micșorare a stomacului și viața ei s-a schimbat total. Vedeta a slăbit atunci în mod semnificativ și a ajuns să aibă silueta mult visată. Totuși, Ozana a mai pus câteva kilograme în ultima vreme, acest detaliu fiind vizibil în pozele de pe rețelele de socializare, unde vedeta este foarte activă.

Tot în acele fotografii se poate observa că celebra cântăreață își editează prea mult fotografiile, iar fanii au observat aceste modificări exagerate și nu au ezitat să o taxeze prin comentarii dure. Ozana Barabancea a ajuns ținta glumelor și a ironiilor pe Instagram, după ce a postat mai multe fotografii cu ea complet schimbată. De la prea mult photoshop, dar și alte aplicații de înfrumusețare, artista a devenit de nerecunoscut.

„Ai înnebunit și tu cu photoshopul, Doamne. Doamne, te vezi Chucky”

„Așa edit…Ozana ți-a trecut vremea, nu te mai edita, ca nu ai o limită, se vede”

„Bă frate, ce vă faceți voi, cam toate vedetele astea, la față? Cât photoshop băgați măi nene de vi se deformează fațăa în așa hal?”

„Cumva capul tău dorește să te părăsească? Parcă vrea sa zboare. Mai usor cu faceapp-ul.. Dumnezeu ne-a creat după chipul și asemănarea Lui, deci zic să te iubești si să te arăți exact asa cum ești tu pentru ca ești frumoasă fără Faceapp.”, sunt doar câteva din comentariile de la postările Ozanei.

 

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top