Connect with us
Reacția nașilor Andra și Cătălin Măruță la vestea divorțului lui Pepe. Ce a spus Măruță despre Raluca Pastramă

Vedete

Reacția nașilor Andra și Cătălin Măruță la vestea divorțului lui Pepe. Ce a spus Măruță despre Raluca Pastramă

Divorțul anului este pe cale să aibă loc. Pepe și Raluca Pastramă nu mai formează un cuplu și urmează să depună actele de divorț la notar. Decizia de a se separa a fost luată de comun acord, pe motiv că lucrurile nu mai funcționau așa cum trebuie, deși nu au dat vreodată semne că nu s-ar mai înțelege. Anunțul despărțirii a fost făcut chiar de Pepe pe contul său De YouTube, printr-un videoclip special. Cu toții au fost uimiți de această veste șocantă, inclusiv Andra și Măruță, cei care le-au fost părinți spirituali.

Măruță a fost șocat de anunțul finului său

Pepe a anunțat că nu mai formează un cuplu cu Raluca și nu mai locuiesc împreună de aproximativ două săptămâni. El a preferat să facă acest anunț personal, pentru a evita orice speculație din partea cârcotașilor. Celebrul cântăreț a explicat că nu există un motiv major care a dus la această separare și că, deși a încercat să schimbe ceva, nu s-a mai putut face nimic și s-a ajuns la divorț.

Divorțul va fi unul pe cale amiabilă, la notar. Cei doi continuă să aibă o relație frumoasă, de dragul celor două fetițe pe care le au împreună. Continuă să comunice foarte bine și vor să se implice în mod egal în creșterea și educația copiilor, pentru ca aceștia să nu simtă lipsa vreunuia dintre părinți. Pepe a explicat că se vede cu fosta soție, discută despre ceea ce este nevoie, cele mici stau la amândoi și încearcă să mențină cursul firesc al lucrurilor.

Divorțul lor a șocat pe toată lumea, chiar și Andra și Măruță, nașii lor. Măruță a abordat acest subiect în emisiunea de azi, prezentând parcursul relației celor doi. El a arătat tuturor cât de frumos au evoluat lucrurile între Pepe și Raluca, prezentând imagini de la cele mai importante evenimente din viața celor doi. Deși la început și-au ascuns relația și s-au ferit cât de mult au putut de ochii lumii, pentru a scăpa de bârfe și răutăți, Raluca și Pepe au devenit soț și soție și părinții a două fete.

Măruță a mărturisit că îi pare rău că s-a ajuns la așa ceva și le-a transmis finilor săi că le va fi mereu alături când vor avea nevoie. Prezentatorul TV și-a amintit cu drag de povestea de iubire a celor doi, însă a declarat că este bine, totuși, că au încheiat căsnicia frumos, cu mai multe lucruri bune.

„Încep emisiunea cu o veste tristă, Pepe a anunțat divorțul. Totuși, e bine că au încheiat această căsătorie cu mai multe bune decât rele. Știți ce relație apropiată avem noi, așa că ne auzim oricând la o cafea. Dacă aveți nevoie de orice, puneți mâna pe telefon și apelați-mă. Îmi pare rău că s-a ajuns aici. Îmi aduc aminte cum a început povestea de iubire dintre Pepe și Raluca, o poveste foarte, foarte frumoasă. Așa e viața, și cu bune și cu rele. Pepe a invitat-o și pe Raluca la bar online, acolo discuția lor a fost foarte interesantă. De atunci s-a scris în ziare că totul era deja stabilit.”, a declarat Măruță.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top