Connect with us
Pepe ar vrea să-i ia copiii Ralucăi Pastramă. Scandalul nu se mai termină

Vedete

Pepe ar vrea să-i ia copiii Ralucăi Pastramă. Scandalul nu se mai termină

Scandalul dintre Pepe și Raluca nu se mai termină. Deși artistul anunța un divorț amiabil și mărturisea că se înțelege mai bine acum cu soția lui decât înainte, se pare că lucrurile au scăpat complet de sub control și situația se înrăutățește de la o zi la alta. De când s-a aflat că Raluca ar fi avut o relație extraconjugală, Pepe are de gând să le ia pe cele mici, considerând că așa le-ar fi mult mai bine și le-ar avea alături de el oricând vrea.

Pepe și Raluca, din nou la cuțite

Pepe și Raluca nu se mai înțeleg deloc. Deși Pepe mărturisea că el și fosta soție funcționează foarte bine în noua formulă și colaborează perfect în ceea ce le privește pe fetițele lor, se pare că lucrurile nu stau deloc așa, ci situația este una extrem de dificilă. Mai mult, de când Raluca a scos zvonuri legate de Pepe, cum că acesta ar fi agresat-o și de când s-a aflat că Raluca a avut o relație extraconjugală, Pepe este pus pe fapte mari.

Conform unor surse apropiate celor doi, Pepe i-ar fi propus soției sale să le ia pe cele mici la el, pe motiv că ar fi mult mai în siguranță și ar fi ferite de toate scandalurile. El ar fi dispus chiar să-i ofere femeii o sumă importantă de bani pentru a o convinge să rămână la el domiciliul fetelor.

Pepe consideră că este mult mai bine ca fetițele lui să locuiască la el, deoarece Raluca Pastramă nu ar avea nici măcar un loc de muncă stabil sau o locuință proprie. În plus, ea ar fi început să le permită copiilor să-și vadă tatăl doar când vrea ea și nu le permite să-i răspundă acestuia la telefon, ceea ce l-ar scoate din minți pe celebrul artist care vrea să le fie tot mai mult aproape.

Dacă va reuși să le ia pe micuțe, Pepe ar fi promis că le va lăsa să-și vadă mama ori de câte ori vor ele sau când ea soliciră, fără a provoca vreo problemă în ceea ce privește întâlnirile lor.

Pepe și presupusul iubit al Ralucăi ar fi avut o ceartă. Artistul l-ar fi căutat pe rețelele de socializare și i-ar fi solicitat acestuia să-i lase soția în pace, însă a fost uimit de modul acid în care acela i-ar fi răspuns.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top