Connect with us
”Vom discuta în instanță, vom discuta pe probe, pe dovezi... Atât pot să spun, că voi face declarații în momentul în care va exista o sentință dată de instanță, în baza unor dovezi, nu în baza unor povești. În rest, nu am ce să comentez, dar nici nu poate fi vorba de violență”, a declarat Pepe pentru wowbiz.ro

Vedete

Pepe neagă că și-a lovit fosta soție. Ce a declarat celebrul artist: „V-a spus dumneavoastră că am agresat-o?”

Divorțul dintre Pepe și Raluca este tot mai aproape, însă lucrurile se complică. Inițial, celebrul artist a declarat că situația va fi una civilizată până la sfârșit, că relația lor va fi una bună, de dragul copiilor. Mai mult, a explicat că el și Raluca se înțeleg mai bine în această formulă și colaborează foarte bine. Se pare că situația nu este tocmai așa cum șia-r fi dorit Pepe, fiind acuza acum de faptul că ar fi agresat-o pe fosta lui soție. Cu toate acestea, Pepe neagă tot ce se vorbește.

Pepe nu recunoaște că și-a agresat soția

Un nou zvon legat de Pepe și Raluca circulă în ultima vreme. Astfel, Pepe ar fi lovit-o pe fosta lui soțue. Conform unor surse din poliție, episodul de violență ar fi avut loc pe data de 19 noiembrie, în parcarea stadionului Dinamo. Atunci, Pepe ar fi lovit-o pe Raluca Pastramă în zona feței, motiv pentru care aceasta a mers direct la poliție, unde a primit un ordin de protecție de 5 zile. Dacă instanța decide, acesta s-ar putea prelungi până la 6 luni, timp în care Pepe nu mai are voie să se apropie la mai puțin de 100 de metri de Raluca, în locurile pe care aceasta le frecventează.

Pepe a refuzat, inițial, să comenteze acest subiect și a preferat să se abțină. Mai apoi, acesta ar fi contestat ordinul de protecției al fostei soții, deoarece femeia nu ar fi adus nicio dovadă care să ateste faptul că a fost agresată de Pepe.

Pepe neagă cu orice preț aceste zvonuri și susține că nu va vorbi despre subiectul acesta decât în fața instanței, asigurând că nu se poate pune problema de violență. El a asigurat că va acționat așa cum trebuie, cu dovezi, fără a ține cont de poveștile care se spun acum.

”Vom discuta în instanță, vom discuta pe probe, pe dovezi… Atât pot să spun, că voi face declarații în momentul în care va exista o sentință dată de instanță, în baza unor dovezi, nu în baza unor povești. În rest, nu am ce să comentez, dar nici nu poate fi vorba de violență.”, a declarat Pepe.

Cei doi merg astăzi în instanță. Ei au fost surprinși de reporterii wowbiz, însă doar Pepe a comentat acest subiect, însă, într-un mod subtil. El a răspuns tot printr-o întrebare, fără a oferi prea multe detalii care să clarifice situația: „V-a spus dumneavoastră că am agresat-o? Ați văzut? Verificați!”

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top