Connect with us
Răzvan Simion a uitat-o pe Lidia. A fost surprins în prezența unei brunete misterioase

Vedete

Răzvan Simion a uitat-o pe Lidia. A fost surprins în prezența unei brunete misterioase

Răzvan Simion și Lidia Buble au decis să meargă pe drumuri separate, după ce au format un cuplu timp de 5 ani, fără a da semne că lucrurile nu merg bine între ei. Cu toate acestea, umbla zvonul că sunt pe punctul de a se despărți din cauza problemelor cât mai multe. Pentru a nu mai lăsa loc de interpretări și pentru a-i lămuri pe fanii lor, Răzvan a fost cel care a făcut anunțul că nu mai formează un cuplu. A fost rezervat în tot acest timp și nu a dat prea multe detalii. Se pare că a reușit să treacă peste nefericitul eveniment. A fost surprins, în weekend, în compania unei femeie.

Răzvan Simion a uitat-o pe Lidia. A fost surprins în prezența unei brunete misterioase

La începutul lunii iunie, Răzvan Simion anunța că relația sa cu Lidia Buble a luat sfârșit după cinci ani petrecuți împreună. Deși el nu a dezvăluit cauza despărțirii lor, mai multe zvonuri susțineau că artista ar fi fost cea care a dorit să pună capăt poveștii de iubire, după ce ar fi ajuns în punctul în care nu mai avea sentimente pentru celebrul prezentator. În plus, și religiile diferite ar fi reprezentat un impediment.

În urma despărțirii, Răzvan Simion a fost cel care ar fi suferit cel mai mult. Acesta ar fi  ar suferit foarte mult după despărțirea de Lidia. Prezentatorul ar fi slăbit foarte mult în urma separării, nu mânca și avea mari probleme cu somnul, toate din cauza faptului că încă o mai iubea pe fosta sa parteneră de viața, pentru care s-ar fi stins orice flacără.

Cu toate acestea, Răzvan ar fi primul care și-a refăcut viața. Conform Libertatea, vedeta a fost văzută în compania unei femei, în Istanbul, la un hotel de lux. Acesta nu a vrut să se afle nimic de escapada lui, deoarece nu a pus nicio fotografie pe rețelele de socializare și a fost discret, ca de obicei.

Mai mult, Răzvan Simion a fost contactat de sursa menționată mai sus și întrebat despre întâlnirea secretă de la hotelul Swissotel, situat în cartierul Beșiktaș, unde prețul unei camere pornește de la 800 de lei pe noapte, însă a refuzat să dea prea multe detalii despre acest subiect. Conform celor care i-au surprins, cei doi nu au fost apropiați, asemenea unui cuplu și nu au dat semne că ar fi mai mult decât prieteni.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top