Connect with us
EXCLUSIV. Reacție Luminița Anghel după ce fiul său a fost bătut

Vedete

UPDATE EXCLUSIV. Reacție Luminița Anghel după ce fiul său a fost bătut

Luminița Anghel a reacționat după ce, David Pușcaș, fiul său adoptiv, a fost bătut cu bestialitate de Robert Reamzy, cel puțin așa susține tânărul rebel, care a publicat ieri pe un cont de socializare imagini tulburătoare cu traumele cu care s-ar fi ales.

UPDATE 30 AUGUST 2020, ora 00:00 – Luminița Anghel este alături de David

Lumința Anghel, mama lui David Pușcaș, a declarat pentru HUFF.ro că este alături de fiul său și după cum chiar el susținea într-un vlog în 2018, acesta susține la fel ca doamna Anghel ca și-au reparat relația.

Pasaj exclus din declarația inițială: „Am o relație bună cu David și am să mă asigur că după șocul suvernit voi da de el”, a declarat Luminița Anghel pe 28 august reporterului HUFF.

Lumința Anghel: Sunt convinsă că după șoc dau de el

HUFF a reușit să ia legătura cu Luminița Anghel și după lungi insistențe artista ne-a răspuns la câteva întrebări. Aceasta spune că aflat din presă de ce a pățit fiul său David și spune că-i pare foarte rau.

„Îmi pare rău pentru ce a pățit David, după cum știți relația noastră este una mai complicată. Eu nu am fost informată de el de ce s-a întamplat și am aflat din presă ce a pățit. Îmi pare rău pentru el. Am încercat să-l sun, să văd dacă este bine, dar nu mi-a răspuns. Nu am ce face pentru că nu-și doreste ca eu să fiu prezentă în viața lui” Adaugare în urma sesizării lui David Pușcaș și verificării faptului că reporterul HUFF, nu a transcris integral declarațiaAm o relație bună cu David și am să mă asigur că după șocul suvernit voi da de el”, a declarat în exclusivitate pentru HUFF.ro Luminița Anghel.

David Puscas ar fi fost agresat de Robert, fost concurent Vocea Romaniei

David Puscas ar fi fost agresat de Robert, fost concurent Vocea Romaniei

NOTA: În atenția tuturor redacțiilor dacă preluați pasajul din declarația doamnei Anghel, vă rugam citați cu link activ cu trimitere spre acest articol.

David Pușcaș susține că a fost călcat cu bocancii în propria casă

David Pușcaș a susținut pe Facebook că a fost călcat în picioare de fostul concurent de la Vocea României. Agresorul ar fi ajuns la el acasă și s-a răbunat pe el, după ce David i-a spus unui prieten comun cu Robert Reamzy părerea lui despre acesta. Artistul s-a enervat și a venit la ușa lui alături de amicul lui David pentru a se răzbuna pe el și așa a ajuns să fie bătut și agresat.

Contactacți de HUFF.ro reprezentații Poliției Capitalei au declarat că până la ora publicării acetui articol nu a fost înregistrată nici o plângere din partea lui David Pușcas pentru agresiune.

O parte din cititori îl acuză pe David Pușcaș de înscenare

O parte din cititorii știrii cu David Pușcaș pe mai multe site-uri, au lăsat mesaje în comentarii în care susțin cititorii că acesta n-ar fi fost de fapt agresat  de nimeni și că este posibil ca totul să fie o încenare pentru a fi din nou în atenția presei.

HUFF.ro a depus eforturi pentru a verifica știrea și a contactat ambele părți însă până acum nu a primit niciun răspuns.

Luminiț Anghel nu a dorit să comenteze aceasta informație cu reportul HUFF cu care a stat de vorbă.

Scurtă istorie a scandalurilor dintre David Pușcaș și Luminița Anghel

Acum 3 ani David Pușcaș a pornit un scandal transmis în direct de show-urile de seară în care acesta vorbea extrem de urât de Luminița Anghel, care este mama lui adoptivă.

Deși au fost săptămâni întregi de scandaluri între cei doi atât la TV, cât și în presa scrisă. La câteva luni după ce scandalul s-a oprit și chiar și în perioada în care scandalul era în plină amploare. Luminița Anghel a continut să-i plătească chiria fiului său și să-i trimită bani lunar.

Într-un clip postat pe canalul său de Youtube acum 2 ani David povestea relația sa cu mama lui și cum s-a ajuns în situația ca cei doi să fie la un momentdat în război.

„Înante de toate vreau să specific că eu cu mama eram cei mai buni prieteni, nu eram mamă fiu, eram cei mai buni prieni. Nu existau secrete împreună, făceam orice. Puteam să vorbesc orice cu mama. Mama (n.r. Luminița Anghel) mi-a spus că este foarte important să vorbești și să comunici. Mama mereu venea cu un sfat bun la fiecare greșeală pe care o făceam.” a povestit David Pușcaș pe contul său de Youtube.

În 2016 David a fost agresat pe stradă

Fiul Luminiței Anghel, David Pușcaș, a fost bătut în plină stradă de un grup de tineri, din pricina orientării sale sexuale.

Fiul Luminiței Anghel, bătut în plină stradă! Ce s-a întâmplat cu David

David Pușcaș, fiul Luminiței Anghel, a fost bătut în plină stradă. Tânărul a povestit la Antena Stars incidentul din care a ieșit vizibil șifonat.

„Am trăit o altercaţie pe stradă ieri. Mergeam pe stradă şi era un grup de băieţi care mă văzuseră la televizor, la tine în emisiune. Unul dintre ei a venit foarte agresiv să facă poză cu mine şi am simţit că nu e OK, că nu sunt nişte oameni care mă apreciază. Se vedea că nu erau nişte oameni OK. Am refuzat politicos, după mi-am continuat de drum. Erau în spatele meu, mă urmăreau şi au început să urle „Te-am văzut la TV, gay-ule, te-ai pupat cu băieţi”.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top