Connect with us
Robert Sfăt, reacție dură la adresa mamei sale, după ce a fost bătută de Florin Pastramă: "De obicei, ea îl bate pe el!"

Vedete

Robert Sfăt, reacție dură la adresa mamei sale, după ce a fost bătută de Florin Pastramă: „De obicei, ea îl bate pe el!”

Brigitte Sfăt a intrat din nou în atenția publicului. Deși ea și soțul său, Florin Pastramă, au spus întotdeauna că în relația lor totul merge ca pe roate și nu există motive de divorț, se pare că imaginile cu cei doi din mediul online spun altceva. Ei au fost surprinși într-o ipostază mai puțin plăcută, când vedeta era agresată de Florin Pastramă într-un mod brutal. Prima sa reacție a fost de a nega tot, însă fiul ei, Robert Sfăt, a avut câteva replici dure la adresa mamei sale, cu care este în conflict de ceva timp. Acesta crede că ea a fost vinovată, determinându-l pe Florin să fie agresiv.

Robert Sfăt, reacție dură la adresa mamei sale, după ce a fost bătută de Florin Pastramă: „De obicei, ea îl bate pe el!”

Imaginile cu Brigitte și Florin Pastramă au uimit pe toată lumea. Deși, de curând au sărbătorit un an de la nuntă și lasă impresia că sunt fericiți și totul merge bine între ei, se pare că există și ceva probleme în mariajul lor.

Scena a avut loc chiar în shaormeria pe care celebrul cuplu o deține în zona Fundeni și se observă cum Florin Pastramă își iese din fire, devine violent cu soția lui și se năpustește asupra ei. Din imagini se vede că Brigitte este speriată, iar după o discuție tensionată purtată într-o cameră retrasă, Florin o trage de păr și o împinge într-un colț al încăperii, după care aceasta plângea ghemuită la pământ. Bărbatul părea de neoprit și lacrimile soției sale nu îl înduplecau.

Despre acest eveniment a vorbit și Robert Sfăt. El susține că Florin Pastramă mereu a fost un bărbat calm, care a încercat să o tempereze pe soția lui, ea fiind cea care începe scandalurile și exagerează din orice. Este de părere că de această data mama sa trebuie să fi făcut ceva foarte grav, ajungând în situația de a-l face pe Florin să reacționeze într-un mod atât de violent, de obicei ea fiind cea care îl agresează.

„Mama are personalitatea ei puternică, este foarte colerică. Și nu o spun eu, o știți și voi de la televizor. Face drame și exagerează din orice. De obicei, ea îl bate pe el, deci e invers. Nu stiu ce s-a întâmplat acolo, nu e treaba mea. Florin e un băiat foarte liniștit, mereu încearcă să o tempereze și să o liniștească. Probabil că a făcut ea ceva grav, dacă a reușit să îl scoată așa din sărite”, a spus Robert Sfăt.

 

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top