Connect with us
Scandal monstru în familia lui Alin Oprea. Fata lui l-a jignit în direct la TV

Vedete

Scandal monstru în familia lui Alin Oprea. Fata lui l-a jignit în direct la TV

Conflictul dintre Alin Oprea și soția lui Larisa este în plină desfășurare. Cei doi nu se mai înțeleg deloc, iar la mijloc sunt cei doi copii ai cuplului, care, deși sunt mari, suferă din această cauză. Mai mult, se pare că Alin este singur, într-o tabără, iar în partea cealaltă este Larisa, susținută de copii.

Scandal monstru în familia lui Alin Oprea. Fata lui l-a jignit în direct la TV

După o căsnicie de 23 de ani, Alin Oprea și Larisa vor să încheie orice socoteală avută împreună. Nu se mai suportă și, în loc de un divorț amiabil, au ajuns la un adevărat scandal. Își aruncă unul altuia tot felul de greșeli pe care le-ar fi făcut de-a lungul căsniciei. Mai mult, vrând – nevârnd, sunt implicați și cei doi copii ai cuplului, care îi țin apărarea mamei.

Asta s-a văzut ieri (nr. 7 septembrie) când Alin Oprea – ex Talisman a fost prezent în emisiunea Xtra Night Show de la Antena1. Artistul a povestit cum a ajuns în această situație conflictuală cu soția sa, și cum s-a îndepărtat, fără voia lui, de copii.

La un moment dat, în timpul emisiunii a intrat în direct fiica lui Alin Oprea, care a vrut să transmită un mesaj scurt și concis, după care a închis. Plângând, fata i-a adresat niște cuvinte foarte dure tatălui ei.

”Să-ți fie rușine, Alin Oprea! Tot ce trebuia să faci era să vii acasă să vorbești cu copiii tăi. Dar tu ai ales să mergi la televizor și să suni la poliție pentru o femeie bătrână”, a declarat fiica artistului, în cadrul emisiunii Xtra Night Show.

Au fost câteva minute în care toată lumea a tăcut și a ascultat-o pe fiica cântărețului. Foarte tristă, i-a spus tatălui ei săi-i fie rușine că nu a mers acasă să discute cu ea și fratele ei, preferând să meargă la televizor.

La auzul acestor cuvinte, Alin Oprea a spus că știe că fata suferă, însă că ea ar fi manipulată de mama ei și montată împotriva lui.

”Cum să vin acasă dacă nu puteam să intru, dacă toate telefoanele erau închise, ale ei și ale copiilor. Ei sunt influențați așa cum vrea ea”,  a replicat artistul.

 

 

 

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top