Scandal total la Acces Direct. Vulpița, prima ei apariție după ce s-au publicat imaginile compromițătoare

17.08.2020
Scandal total la Acces Direct. Vulpița, prima ei apariție după ce s-au publicat imaginile compromițătoare

Vulpița și Viorel sunt unele dintre cele mai cunoscute personaje ale momentului, care au intrat în atenția publicului după ce Veronica a venit la televizor să-și spună povestea, prin care credea că va impresiona o țară întreagă. În scurt timp, controversatul cuplu a reușit să aducă postului de televiziune care difuzează emisiunea în care apar, un rating de zile mari. Potrivit fetei, ea ar fi fost violată de mai mulți bărbați, însă s-a dovedit că a fost cu ei din proprie inițiativă. De curând a apărut o serie de imagini compromițătoare cu Vulpița în timp ce îl înșela pe Viorel, ceea ce demonstrează că nimeni nu a profitat de ea. Astăzi a avut loc prima ei apariție după nefericitul episod, iar aceasta s-a arătat foarte rușinată.

Scandal total la Acces Direct. Vulpița, prima ei apariție după ce s-au publicat imaginile compromițătoare

De curând, au fost publicate imagini compromițătoare cu Vulpița, care a uitat că este căsătorită și are responsabilități și s-a iubit cu un alt bărbat chiar în aer liber, pe iarbă. Mai mult, ea chiar a fost filmată de o altă persoană care asista la toată scena și imaginile au ajuns pe mâna presei, deși amantul ei a asigurat-o că le va șterge. Pe filmare se mai aude și cum bărbatul o întreabă când mai vine pe la ea, iar Vulpița îi răspunde dezamăgită că nu pot programa o viitoare întâlnire, deoarece soțul ei este acasă. Se pare că Viorel a fost cel care i-a stricat planurile soției infidele.

Veronica s-a întors pe platourile de la Acces Direct pe 17 august. Astăzi a fost una dintre cele mai dificile zile, în care pe tânără a fost pusă multă presiune, la un moment dat părăsind platoul în lacrimi. Pe lângă explicațiile pe care Veronica trebuia să le dea în legătură cu imaginile în care a fost surprinsă cu un al bărbat decât soțul ei, Vulpița a trebuit să spună dacă s-a mai întâlnit cu vreun alt tip când a fost în Blăgești, înainte să se îmbolnăvească.

„Îi mulțumesc celui care a trimis asta, să mai trimită, m-ați făcut de râs. Toți și-au bătut joc de mine”, a spus Veronica plângând, negând totodată că nu s-a văzut cu niciun bărbat când a fost în Blăgești.

Mirela Vaida l-a criticat dur pe cel care a publicat imaginile, pe motiv că un bărbat adevărat nu ar face asta, pentru a avea parte de faimă de pe urma unei femei.