Connect with us
Scandal total la Acces Direct. Vulpița, prima ei apariție după ce s-au publicat imaginile compromițătoare

Vedete

Scandal total la Acces Direct. Vulpița, prima ei apariție după ce s-au publicat imaginile compromițătoare

Vulpița și Viorel sunt unele dintre cele mai cunoscute personaje ale momentului, care au intrat în atenția publicului după ce Veronica a venit la televizor să-și spună povestea, prin care credea că va impresiona o țară întreagă. În scurt timp, controversatul cuplu a reușit să aducă postului de televiziune care difuzează emisiunea în care apar, un rating de zile mari. Potrivit fetei, ea ar fi fost violată de mai mulți bărbați, însă s-a dovedit că a fost cu ei din proprie inițiativă. De curând a apărut o serie de imagini compromițătoare cu Vulpița în timp ce îl înșela pe Viorel, ceea ce demonstrează că nimeni nu a profitat de ea. Astăzi a avut loc prima ei apariție după nefericitul episod, iar aceasta s-a arătat foarte rușinată.

Scandal total la Acces Direct. Vulpița, prima ei apariție după ce s-au publicat imaginile compromițătoare

De curând, au fost publicate imagini compromițătoare cu Vulpița, care a uitat că este căsătorită și are responsabilități și s-a iubit cu un alt bărbat chiar în aer liber, pe iarbă. Mai mult, ea chiar a fost filmată de o altă persoană care asista la toată scena și imaginile au ajuns pe mâna presei, deși amantul ei a asigurat-o că le va șterge. Pe filmare se mai aude și cum bărbatul o întreabă când mai vine pe la ea, iar Vulpița îi răspunde dezamăgită că nu pot programa o viitoare întâlnire, deoarece soțul ei este acasă. Se pare că Viorel a fost cel care i-a stricat planurile soției infidele.

Veronica s-a întors pe platourile de la Acces Direct pe 17 august. Astăzi a fost una dintre cele mai dificile zile, în care pe tânără a fost pusă multă presiune, la un moment dat părăsind platoul în lacrimi. Pe lângă explicațiile pe care Veronica trebuia să le dea în legătură cu imaginile în care a fost surprinsă cu un al bărbat decât soțul ei, Vulpița a trebuit să spună dacă s-a mai întâlnit cu vreun alt tip când a fost în Blăgești, înainte să se îmbolnăvească.

„Îi mulțumesc celui care a trimis asta, să mai trimită, m-ați făcut de râs. Toți și-au bătut joc de mine”, a spus Veronica plângând, negând totodată că nu s-a văzut cu niciun bărbat când a fost în Blăgești.

Mirela Vaida l-a criticat dur pe cel care a publicat imaginile, pe motiv că un bărbat adevărat nu ar face asta, pentru a avea parte de faimă de pe urma unei femei.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top