Connect with us
Vulpița a fost prinsă în fapt! Imagini compromițătoare surprinse în timp ce-l înșela pe Viorel

Vedete

Vulpița a fost prinsă în fapt! Imagini compromițătoare surprinse în timp ce-l înșela pe Viorel

Vulpița și Viorel sunt unele dintre cele mai cunoscute personaje ale momentului, care au intrat în atenția publicului după ce Veronica a venit la televizor să-și spună povestea, prin care credea că va impresiona o țară întreagă. În scurt timp, controversatul cuplu a reușit să aducă postului de televiziune care difuzează emisiunea în care apar, un rating de zile mari.  Potrivit fetei, ea ar fi fost violată de mai mulți bărbați, însă s-a dovedit că a fost cu ei din proprie inițiativă. Mai mult, de curând a apărut o serie de imagini compromițătoare cu Vulpița în timp ce îl înșela pe Viorel, ceea ce demonstrează că toate faptele ei au fost făcute de bunăvoie și nimeni nu a profitat de ea.

Vulpița a fost prinsă în fapt! Imagini compromițătoare surprinse în timp ce-l înșela pe Viorel

Vulpița susținea că a renunțat definitiv la viața de vedetă, dar și la Viorel. Decisese să se mute din nou la Blăgești, alături de familia sa, dar și de un presupus nou iubit, pe nume Vasile, de care Veronica s-ar fi îndrăgostit, deși încă este căsătorită cu Viorel. Astfel, părea că telenovela lor se sfârșise și mulți se bucurau că, în sfârșit, au scăpat de circul făcut la TV de cei doi. Cu toate acestea, tânăra a revenit din nou la Acces Direct, pentru că viața de vedetă, cu care ea s-a obișnuit și chiar îi priește, având o mulțime de fani, nu se compară cu cea de la țară.

Totuși, se pare că nici la Blăgești nu o ducea prea rău, pentru că tânăra are mulți admiratori, iar pe unii dintre ei nu îi refuză, ba chiar își înșeală soțul cu ei. Cancan a publicat imagini compromițătoare cu Vulpița, care a uitat că este căsătorită și are responsabilități și s-a iubit cu un alt bărbat chiar în aer liber, pe iarbă. Mai mult, ea chiar a fost filmată de o altă persoană care asista la toată scena și imaginile au ajuns pe mâna presei, deși amantul ei a asigurat-o că le va șterge.

Pe filmare se mai aude și cum bărbatul o întreabă când mai vine pe la ea, iar Vulpița îi răspunde dezamăgită că nu pot programa o viitoare întâlnire, deoarece soțul ei este acasă. Se pare că Viorel este cel care îi strică planurile soției infidele.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top