Connect with us
Scandalul continuă! Oana Zăvoranu o dă în judecată pe Oana Roman

Vedete

Scandalul continuă! Oana Zăvoranu o dă în judecată pe Oana Roman

Oana Zăvoranu și Oana Roman continuă scandalul. De ceva timp, cele două continuă să arunce săgeți în toate părțile și se atacă ori de câte ori au ocazia atât în mediul online, cât și la televizor, în fața telespectatorilor. De ani întregi rezistă scandalul și nu sunt semne că lucrurile vor reveni la normal între cele două vedete. Din contră, deja se vorbește despre proces! Când Oana Roman a declarat că o dă în judecată pe Oana Zăvoranu, iată că Bruneta s-a gândit și ea la același lucru!

Oana Zăvoranu și Oana Roman nu cad la o înțelegere

Oana Roman a ajuns la capătul puterilor în scandalul cu Oana Zăvoranu. Totul a pornit de când fiica lui Petre Roman a caracterizat-o pe fosta soție a lui Pepe drept „deșteaptă, mult prea agresivă și brânză bună în cel mai prost burduf de câine!’.

După ce Zăvoranca a scris un mesaj pe rețelele de socializare, în care i-a adus injurii și a jignit-o în toate felurile, atacând din nou aspectul ei fizic și acuzând-o că nu a slăbit deloc, Oana Zăvoranu a trecut și la fiica acesteia.

Astfel, Oana Roman a decis să o dea în judecată pe Zăvoranca, după ce aceasta a folosit poza fiicei sale fără acordul ei și ar fi denigrat-o. Deși Oana s-a abținut atunci când a fost atacată ea, fiica ei reprezintă un subiect sensibil, motiv pentru care a decis să o dea în judecată pe Zăvo. Mai mult, a spus despre ea că are probleme psihice, ceea ce a scos-o din minți pe Zăvo.

Ea a explicat că nu s-a luat de fiica ei, pentru că ea nu are nicio vină, ci a acuzat-o pe Oana Roman că-și expune copilul și apoi se supără când cineva îi folosește pozele. Ea a sfătuit-ope micuță să nu devină influencer, ca mama ei. Ea i-a promis Oanei Roman că o va da în judecată, pentru că deja are avocații pregătiți.

„Eu nu m-am luat de fiica ei. Ea a scris că Iza s-a apucat de influencereală râzând, iar eu am zis că asta ne mai lipsea. I-am spus să se culce copilul că mă-sa e mare influenceriță și dacă se face și fiica ei murim încet toți.  Ce face este o mizerie. Fără să fiu agresivă, nu e vinovată fetița cu nimic, nu are o vină că mă-sa e cum e. Am sfătuit-o doar să se culce. Ea o pune pe fiica ei pe rețelele de socializare și, culmea tupeului, zice că îi fur poze că o expun. Garantez că ea o să aibă proces cu mine. Eu am avocați, nu îi caut pe un cont de Facebook unde se vând hăinuțe second-hand, și nu am nimic cu hainele second-hand, să ne înțelegem. Ea a cerut ajutorul acolo, atât de importantă este.”, a spus actrița.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top