Connect with us
Ce spune Bianca Drăgușanu despre o împăcare între Victor Slav și Anda Adam: "Ea și-a dorit...

Monden

Ce spune Bianca Drăgușanu despre o împăcare între Victor Slav și Anda Adam: „Ea și-a dorit…

Bianca Drăgușanu a vorbit despre o ipotetică relație între Victor Slav și Anda Adam și a făcut câteva declarații interesante despre cântăreață.

Invitată la ”Xtra Night Show”, Bianca Drăgușanu a fost pusă în fața unei situații ipotetice în ceea ce privește o posibilă relație, căsătorie, între Victor Slav și Anda Adam.

„Poate ea a avut anumite antipatii față de mine, pentru că Victor a stat alături de ea șapte ani și n-a luat-o de nevastă. Ea și-a dorit foarte tare chestia asta.

Apoi, el m-a cunoscut pe mine și m-a luat de nevastă după șase luni. Acum, îți dai seama că în inima ei s-a simțit cumva…”,a spus Bianca Drăgușanu, la „Xtra Night Show”.

Bianca Drăgușanu a ținut să mărturisească că, din punctul ei de vedere, Victor Slav a făcut o mare greșeală atunci când s-a cuplat cu ea.

„Eu am mare încredere în el. Este tatăl copilului meu, este un om foarte echilibrat și foarte matur, el nu are cum să facă alegeri greșite.

Poate eu am fost cea mai greșită alegere a lui. Victor este foarte echilibrat, foarte calm, este fix opusul meu. Așa ar trebui să fie el, viitorul el din viața mea… Eu nu caut.

Ce-i al meu e pus deoparte.

Eu sunt bine în primul rând cu mine. Eu sunt echilibrată, am bănuții mei, am copilul meu, am casa mea, mașina mea. Am. Dacă o să apară acel cineva care să îmi ofere protecție și să mă potolească, foarte bine. Dacă nu, e bine și așa”, a mai spus Bianca Drăgușanu.

Victor Slav și Anda Adam s-au despărțit în urmă cu șase ani, după o relație îndelungată.

Bianca Drăgușanu s-a despărțit anul acesta de Victor, cu care are o fetiță pe nume Sofia Natalia.

Citește și: Bianca Drăgușanu dezvăluie de ce s-a despărțit, de fapt, de Victor Slav

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top