Connect with us
Simona Gherghe, probleme cu cei doi copii: "Cu timpul, s-au obişnuit..."

Vedete

Simona Gherghe, probleme cu cei doi copii: „Cu timpul, s-au obişnuit…”

Simona Gherghe s-a retras de pe sticlă pentru a-și dedica tot timpul familiei sale. Vedeta se bucură de existența celor doi copii ai săi, de care se ocupă cât poate de bine. Prezentatoarea mereu a fost sinceră cu fanii și oamenii care o urmăresc. Deși trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții în urma experienței de a deveni mamă, recunoaște ca a întâmpinat și momente dificile, în care a avut nevoie să acționeze prompt și rațional. Aceste momente îi vizează pe micuți, care nu s-au înțeles tocmai bine de la început.

Simona Gherghe, probleme cu cei doi copii: „Cu timpul, s-au obişnuit…”

Simona Gherghe recunoaște că lucrurile nu au mers mereu așa cum și-ar fi dorit. Cel puțin, în cazul copiilor, a întâmpinat ceva probleme. Simona Gherghe a devenit mamă pentru prima dată la vârsta de 39 de ani. Vedeta a dat naștere unei fetițe perfect sănătoase, pe nume Ana Georgia, în 2017. Doi ani mai târziu, Simona a născut și un băiețel.

Vestea că va deveni din nou mamă a adus mare bucurie întregii familii, însă un membru nu s-a bucurat la fel de tare. Este vorba de Ana, care nu a fost încântată de apariția frățiorului ei. Deși Simona a încercat să o pregătească încă din timpul sarcinii, întâlnirea cu fratele ei nu a fost deloc plăcută pentru cea mică.

Relația dintre cei mici a rămas tensionată, până când Ana a înțeles ce se întâmplă. Simona a postat o imagine cu cei doi cu care se mândrește foarte mult și care sugerează cât de bine se înțeleg acum cei doi. S-au împrietenit, se acceptă dar, totuși, se mai ciondănesc uneori.

„Acum un an nici nu îndrăzneam să sper la scenele astea. Poate într-o zi o să-mi fac curaj să povestesc cât de greu i-a fost Anei când s-a născut Vlad, deşi o pregătisem toată sarcina. Şi oricât am citit, oricât am experimentat, până la urmă, cheia a fost RĂBDAREA. Cu timpul, s-au obişnuit unul cu altul, s-au împrietenit. Acum îmi creşte inima când îi văd aşa. Asta nu înseamnă că nu se mai bat uneor.” a scris vedeta.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top