Simona Gherghe, probleme cu cei doi copii: „Cu timpul, s-au obişnuit…”

21.05.2020
Simona Gherghe, probleme cu cei doi copii: „Cu timpul, s-au obişnuit…”

Simona Gherghe s-a retras de pe sticlă pentru a-și dedica tot timpul familiei sale. Vedeta se bucură de existența celor doi copii ai săi, de care se ocupă cât poate de bine. Prezentatoarea mereu a fost sinceră cu fanii și oamenii care o urmăresc. Deși trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții în urma experienței de a deveni mamă, recunoaște ca a întâmpinat și momente dificile, în care a avut nevoie să acționeze prompt și rațional. Aceste momente îi vizează pe micuți, care nu s-au înțeles tocmai bine de la început.

Simona Gherghe, probleme cu cei doi copii: „Cu timpul, s-au obişnuit…”

Simona Gherghe recunoaște că lucrurile nu au mers mereu așa cum și-ar fi dorit. Cel puțin, în cazul copiilor, a întâmpinat ceva probleme. Simona Gherghe a devenit mamă pentru prima dată la vârsta de 39 de ani. Vedeta a dat naștere unei fetițe perfect sănătoase, pe nume Ana Georgia, în 2017. Doi ani mai târziu, Simona a născut și un băiețel.

Vestea că va deveni din nou mamă a adus mare bucurie întregii familii, însă un membru nu s-a bucurat la fel de tare. Este vorba de Ana, care nu a fost încântată de apariția frățiorului ei. Deși Simona a încercat să o pregătească încă din timpul sarcinii, întâlnirea cu fratele ei nu a fost deloc plăcută pentru cea mică.

Relația dintre cei mici a rămas tensionată, până când Ana a înțeles ce se întâmplă. Simona a postat o imagine cu cei doi cu care se mândrește foarte mult și care sugerează cât de bine se înțeleg acum cei doi. S-au împrietenit, se acceptă dar, totuși, se mai ciondănesc uneori.

„Acum un an nici nu îndrăzneam să sper la scenele astea. Poate într-o zi o să-mi fac curaj să povestesc cât de greu i-a fost Anei când s-a născut Vlad, deşi o pregătisem toată sarcina. Şi oricât am citit, oricât am experimentat, până la urmă, cheia a fost RĂBDAREA. Cu timpul, s-au obişnuit unul cu altul, s-au împrietenit. Acum îmi creşte inima când îi văd aşa. Asta nu înseamnă că nu se mai bat uneor.” a scris vedeta.