Connect with us
Simona Gherghe, reacție dură după ce a fost anunțat acordul dintre MAI și BOR

Vedete

Simona Gherghe, reacție dură după ce a fost anunțat acordul dintre MAI și BOR

Simona Gherghe nu este foarte încântată de acordul care a fost încheiat între MAI și BOR. Fosta prezentatoare a postat un mesaj dur pe rețelele de socializare, după ce a auzit că autoritățile relaxează măsurile restrictive din noaptea de Paște.

Simona Gherghe, reacție dură după ce a fost anunțat acordul dintre MAI și BOR

Gherghe este indignată de fleul în care autoritățile acționează în această perioadă, așa că a decis să posteze un mesaj prin care să își exprime nemulțumirea. Vedeta susține că este suficient ca oamenii să și aprindă câte o candelă în casă și că mers la biserică pentru a lua lumină nu este  ceva absolut necesar acum, în plină pandemie de coronavirus.

„Dumnezeu iubeste oamenii. Eu asa cred! Iar Dumnezeu nu ar pune viata oamenilor in pericol, in numele Lui! Ce nevoie aveau romanii ortodocsi de viermuiala asta, in Saptamana Mare? Se supara, oare, Dumnezeu, daca ne aprindeam fiecare o candela, in casele noastre, in tacere si in smerenie, cu gandul la parintii sau bunicii de care TREBUIE sa avem grija si sa-i protejam? Nu se supara… Nu puteam sa avem si noi decenta si intelepciunea catolicilor? Credinta nu se masoara in lumina “sfanta” sau in “prescura” impachetata! Credinta inseamna sa-ti pese de cel de langa tine, inseamna sa ai grija de el, nu sa-i pui viata in pericol!”, a scris Simona Gherghe.

Vă reamintim că Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a anuțat marți seara un acord pe care l-a făcut cu BOR în scopul de a veni în sprijinul tuturor creștinilor ortodocși în noaptea de Înviere. Astfel Vela a subliniat faptul că angajații MAI și voluntarii vor împărți lumină tuturor creștinilor.

Vom ajuta BOR la împărţirea sfintelor Paşti şi a luminii sfinte aduse de la Ierusalim în seara Învierii”, a declarat marţi Marcel Vela.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

3 Comments

3 Comments

  1. Miha

    2020-04-16T11:33:27+03:00 at 11:33

    Nu sunt adepta antenelor si vedetelor din acestea dar FOARTE BINE SPUS…Te felicit Simona, nu esti singura care gandeste asa…
    Nemernicii astia de popi, chiar daca sunt cu piciorul in groapa, ii intereseaza doar banul care mai poate veni de la oamenii de care chipurile se ingrijesc (spiritual vorbind!)…
    Dumnezeu, dragul de El, sa ne protejeze ca popii nu o vor face nicicand!

  2. jan

    2020-04-15T19:57:50+03:00 at 19:57

    cine dracu mai e si flegma asta?

  3. Nelutu

    2020-04-15T16:40:18+03:00 at 16:40

    In loc sa se ocupe de curatenie in casa si de prajituri,blonda asta spalacita emite pareri despre modul de comportare a ortodocsilor la Pasti.Probabil provine dintr-o familie de atei sau de alta religie.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top