Connect with us
Soprana Adriana Mesteș găsită moartă în casă! Vecinii au anunțat Poliția

Vedete

Soprana Adriana Mesteș găsită moartă în casă! Vecinii au anunțat Poliția

Soprana Adriana Mesteș a fost găsită moartă în locuința în care stătea în Capitală. Vecinii au fost cei care au alertat autoritățile, din cauza mirosului greu de pe casă scării, la care se adaugă faptul că artista nu răspundea la ușă.

Soprana Adriana Mesteș găsită moartă în casă!

Este vorba despre soprana Adriana Mesteș, în vârstă de 64 de ani. Conform Gandul.ro, femeia locuia singură, și nu a mai răspuns la ușă de câteva zile. Acest fapt, plus mirosul greu care ieșea din apartamentul ei, i-au determinat pe vecini să sune la 112.

Soprana Constanţa Adriana Mesteş, a fost solistă la Opera Națională Iași, Opera Națională București și la Opera Națională Timișoara. Artista a studiat la Conservatorul „George Enescu” din Iaşi, secția canto.

Trupul fără viață al sopranei a fost descoperit chiar în ziua în care aceasta ar fi trebuit să își aniverseze onomastica. Așa cum anunțam ieri, pe 26 august se sărbătorește Sfântul Adrian.

Din primele informații, soprana Adriana Mesteș a murit din cauze naturale, însă polițiștii fac cercetări în locuința sa pentru a afla cauza exactă a decesului.

Pe 20 august, artista a postat un ultim mesaj pe Facebook.

„Bucuria de a-ți trăi viața cu înțelepciune …O calitate care nouă ne aparține tot mai puțin …”, a scris soprana Adriana Mesteș pe rețeaua de socializare, cu câteva zile înainte să moară.

Imediat cum a apărut vestea morții ei, pe pagina de Facebook a sopranei au început să apară mesajele de condoleanțe din partea cunoscuților.

Drum lin, Adriana! Dumnezeu să te odihnească în pace!
Cu mare durere am aflat vestea că…și tu ai plecat…o să-mi fie dor de sfaturile tale, de optimismul tău…Ți-am simțit lipsa în ultimele zile… credeam că ți-ai acordat câteva zile doar pentru tine. Și…da…ai plecat pe drumul veșniciei, suflet bun și frumos!
Dumnezeu să te așeze de-a dreapta Sa, de acum vei cânta în CERURI!

 

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top