Connect with us
Soția lui Alin Oprea despre Tavi Colen: "I-am spălat chiloții". Când a făcut femeia această afirmație

Vedete

Soția lui Alin Oprea despre Tavi Colen: „I-am spălat chiloții”. Când a făcut femeia această afirmație

Soția lui Alin Oprea, despre Tavi Colen. Scandalul momentului, dintre Alin Oprea și soția sa Larisa a adus în prim plan conflicte mai vechi, de pe vremea în care Alin cânta cu Tavi în trupa Talisman. La acea vreme, se sugera că ea s-ar face vinovată de ruptura dintre cei doi. În apărarea ei, soția lui Alin a dat detalii din viața personală a lui Tavi, și a explicat că s-a îngrijit de el ca și de soțul ei, spălându-i până și lenjeria intimă.

Detalii intime

Într-o emisiune televizată, soția lui Alin Oprea, Larisa Oprea declara, în 2012 că soțul ei și Tavi Colen nu au fost prieteni timp de 10 ani, și că prietenia lor nu a durat mai mult de un an. Larisa a ținut să precizeze că nu ea este cauza rupturii dintre cei doi talismani și că ea a făcut tot posibilul să fie bine pentru toată lumea. Ea s-a referit la perioada în care toți trei locuiau în același apartament.

La un moment dat, soția lui Alin Oprea a povestit cum îi aștepta când vedeau de la concerte. Le pregătea masa, cu șervețele și lumânări, și era atentă cu ei. Mai mult, pentru că aveau o singură mașină de spălat, Larisa nu ezita să bage la spălat și rufele lui Tavi.

„Îi așteptam când veneau de la concerte cu șervețele, cu lumânări, cu masa pusă. Aveam o singură mașină de spălat, i-am spălat șosetele și chiar și chiloții lui Tavi Colen. Nu am făcut-o din obligație ci pentru că el era „fratele” lui Alin, cel mai bun prieten al lui Alin. Tavi a fost deranjat pentru că eu am mers cu ei la concerte și când prietena lui vedea ca merg eu voia și ea. El nu voia să fie însoțit de iubita lui, la concerte voia să se distreze. Alin a fost bolnav de hepatită, Tavi nu l-a vizitat o singură dată la spital.”, declara Larisa Oprea la acea vreme.

Tot atunci, soția lui Alin Oprea a comentat faptul că Tavi Colen era deranjat de prezența ei la evenimentele la care cânta Talisman. Ea  spus atunci că niciodată nu s-a amestecat în problemele trupei.

Divorț cu scandal

Alin Oprea și Larisa sunt protagoniștii unui scandal de zile mari, în care subiectul este căsnicia și divorțul lor. În timp ce Larisa este mai rezervată în declarații, Alin a apărut de câteva ori la emisiunea XNS moderată de Dan Capatos la Antena 1. Solistul Trupei Talisman s-a plâns de faptul că fosta lui soția i-ar fi tras de partea ei pe cei doi copii.

La un moment dat, într-o intervenție telefonică, fiica lui Alin Oprea a declarat că dacă el voia să discută cu copiii lui, trebuia să o facă acasă, și nu să meargă la televizor. Plângând, tânăra i-a spus tatălui iei că ar trebuie să-i fie rușine.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top