Connect with us
Soția lui Ilie Năstase, decizie radicală. Vrea să șteargă toate urmele din trecutul tenismenului

Vedete

Soția lui Ilie Năstase, decizie radicală. Vrea să șteargă toate urmele din trecutul tenismenului

Ilia Năstase și actuala sa soție, Ioana Simion, au fost în prag de divorț, pe motiv că lucrurile nu mai mergeau bine între cei doi. Deși femeia susținea clar că a depus actele de divorț, că soțul ei are un comportament nepotrivit și nimic nu o mai poate întoarce din drum, se pare că lucrurile au evoluat rapid și situația s-a schimbat radical. Cei doi sunt acum fericiți și s-au căsătorit și religios. Totuși, Ioana mai are ceva nemulțumiri, deoarece încă există lucruri care nu îi dau pace. Astfel, soțul ei a decis să-i facă poftele pentru a o vedea fericită.

Soția lui Ilie Năstase, decizie radicală. Vrea să șteargă toate urmele din trecutul tenismenului

Deși au fost la un pas de divorț, Ilie Năstase și Ioana Simion s-au împăcat și chiar și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu. Au reușit să lase deoparte toate probleme și să depășească impedimentele dintre ei și să devină, în sfârșit, o familie fericită. Cei doi soți au planuri mari și vor să facă o nuntă numeroasă după ce lucrurile revin la normal în țara noastră. În plus, ca să arate cât de mult o iubește, Ilie i-a făcut cadou Ioanei un teren pe malul mării, precum și o mașină de 240.000 de euro.

Totuși, Ioana nu este pe deplin liniștită. Ea a decis să facă o serie de schimbări radicale, prin care să șteargă orice urmă din trecutul soțului ei. Ioana Năstase a mărturisit că nu suportă ideea de a locui în același loc unde Ilie a stat cu toate celelalte femei din viața lui, drept pentru care s-au mutat și au trecut la renovări. Ilie Năstase a fost de acord cu dorința soției sale de a scăpa de energiile negative pe care le simțea de fiecare dată în acel loc. Ei vor să schimbe mobilierul și să facă totul după propriu gust.

„Nu suport ideea de a sta în acelaşi loc unde Ilie a stat cu toate cele patru neveste. De fiecare dată când mergeam acolo, simţeam nişte energii negative, eram mereu agitată, nu aveam linişte şi parcă într-o stare conflictuală permanentă. I-am spus şi lui Ilie lucrul acesta şi chiar înainte de cununia civilă am discutat că cel mai bine pentru noi ar fi să locuim în altă parte.”, mărturisea Ioana cu ceva vreme în urmă.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top