Connect with us
Ștefan Bănică, despre o căsnicie de succes. Cât de mult l-a schimbat Lavinia Pîrva

Vedete

Ștefan Bănică, despre o căsnicie de succes. Cât de mult l-a schimbat Lavinia Pîrva

Ștefan Bănică Jr. este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din țara noastră. Celebrul cântăreț a avut relații cu mai multe femei frumoase și celebre, iar în prezent trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de cântăreața Lavinia Pîrva. Cei doi au împreună și un copil și se înțeleg de minune și nu ezită să vorbească despre secretul căsniciei lor de succes.

Ștefan Bănică s-a schimbat de când este cu Lavinia

Ștefan Bănică și Lavinia Pîrvu trăiesc o frumoasă poveste de iubire. Deși la început au fost ceva mai secretoși și au ascuns relația de ochii lumii, într-un final, cei doi au făcut publică iubirea lor și nu s-au mai ferit de nimeni, dar continuă să ife la fel de rezervați și niciodată nu au permis să se vorbească rău despre ei.

Ștefan Bănică este fericit că a dat peste Lavinia, femeia care l-a schimbat, i-a adus liniște, echilibru și l-a făcut să simtă că este un bărbat împlinit. Cei doi s-au și căsătorit și au optat pentru o nuntă retrasă, în Buglaria, unde i-au avut alături doar pe prietenii lor și pe persoanele cele mai apropiate, pentru că au considerat că unirea destinelor este mai mult despre ei decât despre o petrecere cu fast, pentru că momentul în sine contează.

„Lavinia mi-a adus linişte, echilibru şi este foarte frumos ce se întâmplă. Ne-am căsătorit, este un lucru normal, nu cred că trebuie făcut cu surle şi trâmbiţe, nu este genul nostru. S-a întâmplat într-un loc mai îndepărtat, i-am avut aproape pe prietenii noştri. Lucrurile importante trebuie trăite şi păstrate în intimitate pentru a te simţi bine, nu să fie un stres permanent. Ştiu că poate sună egoist ce spun, dar eu asta cred cu adevărat”, declara și Ștefan Bănică.

El este mulțumit de felul în care se comportă Lavinia ca soție, dar și ca mamă, fiind foarte grijulie cu băiețelul lor. Ștefan a mărturisit de mai multe ori că soția lui are o relație bună și cu fiul său din prima sa relație, lucru care îl bucură nespus.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lavinia Pirva (@laviniapirvaofficial)

S-a zvonit că cei Bănică și Lavinia divorțează

Lucrurile nu au fost mereu roz pentru Ștefan Bănică și Lavinia, pentru că oamenii răi au gândit că trebuie să vină cu ceva bârfe. De mai multe ori, s-a spus despre ei că divorțează, pentru că Lavinia nu a purtat verigheta.

Lavinia a explicat cum stă de fapt situația și nu a pus la suflet cele spuse, ba chiar s-a amuzat pe seama acestui subiect fals. Este cunoscut modul în care abordează Lavinia subiectele de bârfă și niciodată nu au deranjat-o astfel de situații, pentru că știe cum să le gestioneze.

„Și iată cum vuiește presă că divorțez, pentru că apar într-o poză unde nu am verighetă pe deget! Păi nu divorțez eu? Eu cu asta mă ocup de când se crapă de ziuă! Că altă treabă nu am! Am un notar mic la ușă, care stă pe un scaun mare cu actele pregătite. La fel și instanța, mă așteaptă zilnic în caz că s-a răzgândit notarul, căci nici ea, instanța, sărăcuța, altă treaba nu are! Doamne, mare ți-e grădina!”, a scris Lavinia pe rețelele de socializare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top