Connect with us
Tavi Clonda sare în apărarea soției. Ce i-a transmis Mariei Constantin: “Cine vrea scandal...”

Vedete

Tavi Clonda sare în apărarea soției. Ce i-a transmis Mariei Constantin: “Cine vrea scandal…”

Maria Constantin și Gabriela Cristea au avut, cândva, un lucru în comun: au iubit același bărbat. Pe ambele, Marcel Toader le-a dus în fața altarului, însă cu niciuna nu a rămas până la sfârșitul vieții sale. Artista Maria Constantin a făcut de curând anumite afirmații despre Gabriela Cristea, la care Tavi Clonda nu a rezistat fără se reacționeze.

Tavi Clonda își susține mereu soția

În urmă cu puțin timp, Maria Constantin a fost provocată în emisiunea lui Măruță să vorbească despre Gabriela Cristea. Artista nu s-a menajat deloc și a spus despre Gabriela că ar avea probleme cu greutatea, dar și că ar fi o femeie foarte rea, lucru confirmat de regretatul Marcel Toader, cu care Gabriela a fost căsătorită.

Când Gabriela a aflat ce a zis despre ea artista, a refuzat să comenteze astfel de subiecte și a dat fuga la soțul ei, să-l informeze. Atunci, Tavi Clonda a fost foarte ironic și a explicat că pe ei nu îi interesează ce spun gurile rele și nu au de gând să se implice în scandaluri. Mai mult, el nu vrea să fie asociat cu persoane pe care nu le cunoaște și cu care nu are nimic de împărțit.

„Așa a zis? Să fie sănătoasă! Adevărul că ești cam „rea’ cu mine. Sexy și rea. Băi, prințesă, noi ne știm așa de bine cine suntem și cum suntem, iar lumea caută scandal, pe noi nu ne interesează. Cine vrea scandal, să și-l ia. Să se bată singur, în oglindă. Și cine spune, de fapt, ăla este, știi? Ca măgarul din poveste. Nici nu știu de ce ai pronunțat niște nume. Nu vreau să fiu în aceeași propoziție cu persoane pe care nu le cunosc și nu mă interesează să le cunosc’, a transmis Tavi Clonda.

Tavi și Gabriela, o familie fericită

În ciuda gurilor rele, Tavi Clonda și Gabriela Cristea se iubesc. Cei doi profită de timpul petrecut cu cele mici și au o familie frumoasă. De curând, au participat la un eveniment foarte important. Ei i-au rupt turta micuței Iris, care a împlinit doi ani. Ca la orice turtă, ei au ținut cont de obiceiuri și i-au pregătit o tavă celei mici, de pe care a ales cartea, o seringă și bani, semn că o așteaptă o carieră de succes și viitorul chiar îi surâde.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top