Connect with us
Un alt mariaj de peste 10 ani a fost pe punctul de a se destrăma: "M-am interesat ce înseamnă un divorț."

Vedete

Un alt mariaj de peste 10 ani a fost pe punctul de a se destrăma: „M-am interesat ce înseamnă un divorț.”

În ultima perioadă, tot mai multe cupluri s-au destrămat. Este vorba de cupluri sudate, care au rezistat mult timpului, dar care s-au pierdut pe parcurs și au ajuns într-un stadiu critic, în care nu s-a mai putut face nimic pentru iubirea lor. În această situație s-a regăsit și Tily Niculae, care a fost la doar un pas de divorț. Află cum a reușit celebra actriță să-și salveze căsnicia cu ajutorul specialiștilor și să scape de divorț.

Tily Niculae, pe punctul despărțirii

Tily Niculae și Dragoș Popescu sunt împreună de 14 ani, iar de aproximativ 10 ani au devenit soț și soție. Au împreună doi copii și formează o familie frumoasă. Mariajul lor a fost unul fericit, ferit de ochii lumii, iar cei doi au fost mereu rezervați în ceea ce privește declarațiile despre viața lor personală.

Deși nimeni nu s-ar fi gândit că între ei există neînțelegeri mari și probleme, se pare că cei doi au fost în prag de divorț la un moment dat. Celeba actriță a mărturisit că au ajuns într-un punct al relației, când se gândea să se despartă de soțul ei, deoarece simțea că lucrurile nu mai stau deloc bine între ei. Tily  declara că simțea că soțul ei își trăia viața liniștit, era împlinit, iar ea lupta pentru amâmndoi și accepta totul de dragul lui, fără a se mai gândi la propria persoană și la ceea ce primește de la cel de lângă ea.

În timp, Tily Niculae și-a dat seama că nu este real ceea ce crede și că lucrurile sunt altfel decât par. Ea a apelat la ajutorul specialistului și a mers la terapie, unde a înțeles că nu este nevoie să primești nimic la schimb, dacă iubești cu adevărat. În plus, a descoperit că soluția tuturor problemelor este comunicarea, ceea ce a ajutat-o să-și salveze mariajul.

„După care au urmat câteva ședințe de terapie în care am înțeles că nu trebuie să-i ceri celuilalt ceva ca să fii fericit. Comunicarea este cea mai importantă pe toate planuri. Trebuie să trecem peste bariera de a ne închipui ce crede celălalt. Aveam senzația că între noi se produsese un gol și că el oarecum își trăia toate dorințele, iar eu, din dragoste pentru el, mereu acceptam și niciodată nu mi le îndeplineam pe ale mele.”, a mărturisit actrița.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top