Connect with us
Un cunoscut cântăreț s-a confruntat cu depresia: "A fost o perioadă îngrozitoare!"

Vedete

Un cunoscut cântăreț s-a confruntat cu depresia: „A fost o perioadă îngrozitoare!”

Deși mereu a știut să păstreze o imagine impecabilă, a afișat un zâmbet larg fanilor săi și celor care îl urmăresc la TV, a avut și zile mai grele, când nu a găsit puterea de a merge mai departe și a simțit că pierde totul. Acum este fericit, s-a recăsătorit, are doi copii și pare că este un om împlinit pe deplin. Cu toate acestea, cântărețul și prezentatorul Jorge a trecut printr-o perioadă dificilă a vieții după despărțirea de fosta lui soție, Alina Laufer.

Un cunoscut cântăreț s-a confruntat cu depresia: „A fost o perioadă îngrozitoare!”

Jorge și Alina au avut o căsnicie care s-a destrămat în 2012. Împreună au și o fetiță, pe Karina, în vârstă de 11 ani. Pentru artist, despărțirea de Alina nu a fost atât de dureroasă precum a fost despărțirea de fiica sa. Era pregătit de divorț și de ulterioara separare, dar nu a putut accepta perioada în care nu și-a putut vedea fiica din diverse motive. Astfel, în anul 2014 a trecut prin cea mai grea încercare a vieții lui, unde s-a lovit de o depresie groaznică. Voia să-i fie alături fiicei sale, însă împrejurările nu i-au permis acest lucru.

„Cel mai grav episod l-am avut tot anul 2014. M-a afectat foarte tare despărțirea de fiica mea, Karina. Divorțul nu m-a afectat atât de mult, pentru că a fost decizia mea și oricum eram pregătit să fac asta, dar separarea de fiica mea a fost un sentiment foarte puternic pentru mine. Nu calculasem asta. Am zis că o să fie bine, că o să ne vedem. Ideea este că nu prea ne-am văzut o perioadă și nu din cauza mea sufeream foarte mult.”, a mărturisit Jorge.

A avut nevoie de ajutor specializat

De asemenea, cântărețul a precizat că și în perioada 2017-2018 a avut câteva episoade neplăcute de depresie, însă niciunul nu s-a comparat cu cele din 2014. La un moment dat, avea probleme atât de mari, încât voia să renunțe la muzică și nu se mai regăsea în nimic din ceea ce făcea înainte. La jumătatea anului 2015, ajunsese într-o stare deplorabilă, încât nu mai lansa nicio piesă și se gândea serios să renunțe definitiv la muzică. Pentru a-și reveni, a apelat la ajutorul specialiștilor, a participat la numeroase programe de dezvoltare personală și a reușit să înțeleagă mai bine diferite aspecte.

 „În toată perioada aia 2014-2015 și în ultimii ani am avut o grămadă de seminarii de dezvoltare personală, emoțională, constelații familiale și am învățat care este rolul fiecăruia în familie și de ce fiecare să aibă rolul lui: de primul copil, al doilea copil, soț, soție, care e ordinea.”, a declarat Jorge.

 

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top