Connect with us
Unde și cum s-au cunoscut Alexandra Bodi și soțul ei. Acum se explică totul. De aceea este tocmai ea senzația internetului

Vedete

Unde și cum s-au cunoscut Alexandra Bodi și soțul ei. Acum se explică totul. De aceea este tocmai ea senzația internetului

Alexandra și Ionuț Bodi sunt doi tineri care par că iau locul cuplului Vulpița și Viorel Stegaru. Cei doi au devenit cunoscuți după ce și-au făcut cont de Tik Tok și au început să posteze din ce în ce mai des. Sunt tineri, dezinvolți și recent au apărut în emisiunea Acces Direct, prezentată de către Mirela Vaida. Cu această ocazie ei au dezvăluit informații despre viața lor și despre cum au ajuns să fie împreună.

Alexandra și Ionuț Bodi – cunoscuți pe Tik Tok

Alexandra și Ionuț Bodi s-au cunoscut prin intermediul rețelelor de socializare, unde au vorbit mai multă vreme, după care s-au văzut, s-au plăcut, iar în 2019 au făcut și nunta. Au doi copii din relații anterioare și în prezent locuiesc într-o cameră.

Alexandra are 31 de ani, provine din Târgu Mureș și este mama unei fetițe în vârstă de 10 ani. În același timp, Ionuț Bodi, în vârstă de 43 de ani, are un băiat dintr-o altă relație, care locuiește cu mama lui, în Iași.

La acest moment, cuplul locuiește împreună cu fetița Alexandrei.

„Suntem soț și soție. Ne-am cunoscut pe Internet. Înainte cu un an am vorbit pe Facebook, nu prea țineam legătură și după un an am început să ținem legătura mai serios. (…) Ne-am căsătorit anul trecut”, a declarat Alexandra Bodi pentru „Acces Direct”.

Cei doi stau într-o locuință care nu le aparține. Este vorba despre o cameră pentru care nu au niciun act. Ar fi vorba despre un imobil al Primăriei, care urmează să fie demolat. Alexandra și Ionuț se tem că vor rămâne pe drumuri.

Alexandra și Ionuț sunt doi tineri căsătoriți din județul Mureș care fac furori pe Tik Tok acolo unde publică tot felul de filmulețe când dansează, se joacă, gătesc, sau spun glume. Ei au devenit extrem de populari pe rețeaua chinezească după ce au postat mai multe filmulețe cu ei dansând pe manele și muzică de petrecere.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top