Connect with us
Victor Slav - un tată model pentru fiica sa. Ce face Bianca Drăgușanu în timpul ăsta

Vedete

Victor Slav – un tată model pentru fiica sa. Ce face Bianca Drăgușanu în timpul ăsta

Victor Slav se dovedește a fi un tată model pentru fiica sa pe care o are împreună cu Bianca Drăgușanu. Fostul prezentator meteo o are în grijă pe fetiță, timp în care fosta lui soție este plecată în Maldive. Victor petrece timp cu fata lui și mai postează, din când în când, pe InstaStory secvențe din jocurile pe care le face cu micuța.

Victor Slav este un tată model

Victor Slav este, fără dar și poate, un tată bun pentru fiica lui. Vedeta TV o are în grijă pe Sofia, rodul iubirii dintre el și Bianca Drăgușanu. Aceasta din urmă nu se află în țară, ci în Maldive, unde, se pare că este însoțită de afaceristul Gabi Bădălău.

De altfel și Bianca își iubește enorm fetița și are grijă de ea și se pare că cei doi părinți se înțeleg bine când vine vorba de împărțirea responsabilităților.
În tot acest timp, Victor Slav o are în grijă pe fiica lui cu care petrece tot timpul. Fostul prezentator TV a postat câteva filmulețe din încercarea de a construi o căsuță pentru jucăriile și mai ales pentru poneiul Sofiei.

Victor Slav – un tată model pentru fiica sa. Ce face Bianca Drăgușanu în timpul ăsta

Vedeta duce o viață liniștită, departe de lumina reflectoarelor. A dat uitării relația sentimentală cu Bianca Drăgușanu și trăiește o poveste de iubire cu o blondă misterioasă. Cu privire la ce se întâmplă în prezent în viața Biancăi, fosta lui soție, Victor Slav nu a comentat în niciun fel.

Nici când Bianca a fost implicată în scandaluri cu fostul ei iubit Alex Bodi, Victor nu a comentat, ba chiar a stat departe de toate astea.

Bianca Drăgușanu în vacanță cu Gabi Bădălău

Bianca Drăgușanu este în vacanță în Maldive, dar nu singură, ci însoțită de Gabi Bădălău. Vedeta pare foarte încântată de vacanță și este foarte activă pe contul ei de Instagram.

Victor Slav – un tată model pentru fiica sa. Ce face Bianca Drăgușanu în timpul ăsta

Niciunul nu a confirmat relația, deși au fost surprinși împreună și în noaptea dintre ani, la un restaurant din Dubai. Atât Bianca, cât și Gabi Bădălău sunt singuri, cu menținea că în cazul celui din urmă, încă nu s-a pronunțat divorțul. Gabi Bădălău este încă soțul Claudiei Pătrășcanu, cu care are doi copii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top