Connect with us
Viorel, decizie radicală! Cum a reacționat după imaginile intime apărute cu Vulpița pe internet

Vedete

Viorel, decizie radicală! Cum a reacționat după imaginile intime apărute cu Vulpița pe internet

Vulpița și Viorel sunt unele dintre cele mai cunoscute personaje ale momentului, care au intrat în atenția publicului după ce Veronica a venit la televizor să-și spună povestea, prin care credea că va impresiona o țară întreagă. În scurt timp, controversatul cuplu a reușit să aducă postului de televiziune care difuzează emisiunea în care apar, un rating de zile mari. Potrivit fetei, ea ar fi fost violată de mai mulți bărbați, însă s-a dovedit că a fost cu ei din proprie inițiativă. De curând a apărut o serie de imagini compromițătoare cu Vulpița în timp ce îl înșela pe Viorel. Acesta a reacționat la gesturile soției sale și a luat o decizie în acest sens.

Viorel, decizie radicală! Cum a reacționat după imaginile intime apărute cu Vulpița pe internet

De curând, au fost publicate imagini compromițătoare cu Vulpița, care a uitat că este căsătorită și are responsabilități și s-a iubit cu un alt bărbat chiar în aer liber, pe iarbă. Mai mult, ea chiar a fost filmată de o altă persoană care asista la toată scena și imaginile au ajuns pe mâna presei, deși amantul ei a asigurat-o că le va șterge.

Viorel Stegaru a fost foarte supărat din cauza imaginilor apărute cu Vulpița pe internet. El a declarat la Acces Direct că știa deja imaginile, ele apărând, inițial, pe un site dedicat exclusiv adulților, însă a decis să o ierte pe soția sa, să treacă cu vederea și să uite tot.

În plus, el promite că, odată ce va afla cine sunt cei doi care au filmat și au batjocorit-o pe soția sa, se va răzbuna. Astfel, a demarat toate procedurile și încearcă să descopere, deși ar avea câteva bănuieli.

„Vreau să văd cine este persoana din videoclip, cine a filmat și cine a dat-o prin ziare. Nu o să rămână treaba așa, că i-au stricat imaginea. Am aflat că unul nu a făcut numai cu Veronica așa, iar de cel care filma nu sunt sigur. Este exact ălă pe care-l bănuiam eu. La ălă care a filmat numele începe cu ”C”, iar la ăla care apărea în filmare, începe cu ”A.””, a declarat Viorel.

Soacra Veronicăi, respectiv mama lui Viorel, susține că și-a angajat un avocat și că vrea să o dea în judecată pe Vulpița pentru a fi decăzută din drepturile părintești, având în vedere că nu își asumă responsabilitățile de mamă.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top