Connect with us
Viorel Stegaru s-a ales cu dosar penal. Bărbatul a sărit la bătaie

Vedete

Viorel Stegaru s-a ales cu dosar penal. Bărbatul a sărit la bătaie

Viorel Stegaru și Vulpița au dispărut de la televizor, spre fericirea multora. Telenovela pe care au reușit să o contureze s-a încheiat după mai bine de o jumătate de an, timp în care cei doi și-au câștigat popularitatea în rândul românilor, însă mulți dintre aceștia au ajuns să se bucure de faptul că soții au dispărut de pe micile ecrane și s-au întors la Blăgești. De când au plecat de la Acces Direct, se pare că cei doi nu mai sunt deloc obișnuiți cu camerele de filmat și nici prietenoși cu cei care i-au făcut celebri până acum. Drept dovadă stă faptul că Viorel a sărit la gâtul unor jurnaliști, ceea i-a adus un dosar penal.

Viorel Stegaru a agresat o echipă de jurnaliști

Viorel Stegaru a reușit să ajungă din nou în atenția publicului, iar de data aceasta nu din cauza certurilor cu soția sau a infidelităților acesteia, ci din cauza agresivității sale. Deși până acum nu a dat dovadă de astfel de ieșiri cât timp a fost la TV, se pare că Viorel și-a schimbat comportamentul de când s-a întors la viața de la țară.

Viorel și tatăl său au fost protagoniștii unui scandal de zile mari, care s-a lăsat și cu violență fizică. Cei doi au sărit la bătaie când o echipă de jurnaliști a venit la Blăgești pentru a face un reportaj. Se pare că aceștia au mers acolo pentru a discuta cu vecinii celor doi soți și pentru a realiza un reportaj, ceea ce i-a scos din sărite pe cei doi bărbați.

Viorel Stegaru și tatăl lui au fost audiați de oamenii legii la fața locului, dar și în dimineața zilei de duminică. Acum, pe numele celor doi agresori au fost deschise dosare penale pentru agresiuneJurnaliștii au fost luați la bătaie cu bâte. Bărbatul l-a lovit pe cameraman în cap, iar reporterul s-a ales și el cu răni, în special pe mâini, Viorel lovindu-l cu bolovani. Jurnaliștii nu s-ar fi apropiat nici măcar de poarta familiei Stegaru, însă cei doi au fosr profund nemulțumiți ce prezența lor. Vulpița nu a fost implicată în scandal, însă, la un moment dat, ea a ieșit să vadă de unde se aude gălăgia, moment în care a izbucnit în lacrimi și a plecat în curte, fără a încerca măcar să-și potolească soțul.

Vulpița și Viorel au spus adio vieții de București, după ce mama bărbatului ar fi veni să-i ia pe cei doi la Blăgești. Până acum, fiica lor s-a aflat în grija bunicilor și lipsa părinților săi ar fi afectat-o, încât a fost nevoie ca ei să se reîntoarcă la ea, deși viața de vedetă le-a prins foarte bine. Cei doi ar fi avut un salariu mare și erau scutiți de orice cheltuială datorită ajutorului postului de televiziune care i-a consacrat.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top