Connect with us
Viorica de la Clejani, situație dificilă. A ajuns pe mâna medicilor

Vedete

Viorica de la Clejani, situație dificilă. A ajuns pe mâna medicilor

Viorica de la Clejani a avut mai multe probleme anul acesta, mai ales din cauza faptului că Margherita a provocat mai multe incidente neplăcute în ultima perioadă, care i-au afectat foarte tare pe Clejani. După accident, Margherita nu s-a calmat și a continuat să iasă în evidență cu un comportament nu tocmai potrivit. Mai mult, a intrat în conflict și cu alte două femei, pe una dintre ele chiar intenționând să o ia la bătaie. Iar loviturile nu s-a oprit aici pentru Viorica. Celebra artistă a avut nevoie de ajutorul medicilor de curând și chiar a trecut printr-o operație.

Viorica de la Clejani, operație la ochi

Viorica de la Clejani a trecut prin momente dificile de curând, însă pare că s-a recuperat destul de bine. Celebra interpretă de muzică lăutărească a fost supusă recent unei intervenții chirurgicale din cauza unei infectii oftalmologice. Artista a dezvăluit că ”vedea în ceață”, motiv pentru care s-a speriat și nu a mai stat pe gânduri, mergând imediat la medic.

Aceasta a fost operată de urgență, iar acum se recuperează după intervenția chirurgicală prin care a trecut. Viorica de la Clejani a mărturisit că se simte bine și mai are puțin până va vedea din nou complet. În plus, ea trebuie să se mai ocupe și de dantură, pentru a avea un zâmbet perfect, însă a explicat că este vorba de costuri destul de mari, motiv pentru care va rezolva alte probleme mult mai grave, lăsând dantura pe mai târziu.

”Cu ochișorii sunt bine, am avut și eu o intervenție, am făcut o operație de cataractă. A ieșit cu bine, mai am puțin până văd clar, clar de tot”, a spus Viorica de la Clejani despre starea sa de sănătate! Trebuie să repar ”gardul” din gură, trebuie să îmi fac dantura. Costa cam scump să-ți faci dantura în ziua de azi. Am niște probleme mai grave și trebuie să le rezolv.”, a spus Viorica de la Clejani.

Dacă în ceea ce privește sănătatea lucrurile mai scârțâie, Viorica de la Clejani stă foarte bine din punct de vedere al carierei. Aceasta a fost implicată acum într-un proiect inedit, alături de rapperul Macanache, unde a adoptat o altfel de înfățișare cu care a uimit. Fanii au fost foarte încântați de această colaborare, în special de stilul vestimentar pe care l-a încercat cântăreața. Deși probleme cu fiica ei au fost multe și grele, se pare că pe scenă dă tot ce are mai bun.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top