Connect with us
Viorica de la Clejani, așa cum nu au mai văzut-o fanii până acum

Vedete

Viorica de la Clejani, așa cum nu au mai văzut-o fanii până acum

Viorica de la Clejani a trecut printr-o transformare impresionantă, care i-a șocat pe fanii ei. Artista a demonstrat că niciodată nu este târziu pentru a se reinventa și a surprinde pe toată lumea. Recent, ea a lansat o piesă care nu are nicio legătură cu repertoriul ei muzical de până acum. Odată cu această piesă, Viorica a renunțat la rochii și tocuri, și s-a schimbat total.

Viorica de la Clejani, o nouă versiune

Viorica de la Clejani a renunțat la rochiile spectaculoase și la tocurile înalte, și a trecut la haine și încălțări sport. Vedeta și-a schimbat total stilul vestimentar și a declarat că se simte foarte bine în acest fel. Toată această schimbare are legătură cu o piesă nouă pe care Viorica a lansat-o alături de Macanache și soțul ei, Ioniță de la Clejani.

Este o colaborare care a surprins pe toată lumea și deja a stârnit și intrigi în lumea muzicală. Cea mai șocantă parte a fost, poate, cea care ține de hainele vedetei. Pe scurt, Viorica a renunțat la sclipici și paiete și a adoptat stilul vestimentar al colegului ei de piesă – Macanache.

Viorica de la Clejani, așa cum nu au mai văzut-o fanii până acum

Astfel, Viorica a putut fi văzută de fanii ei, în bluză și pantalon sport, cu încălțări pe măsură. Invitată în emisiunea Neața cu Răzvan și Dani, Viorica a declarat că și-a dorit de mult să facă o astfel de piesă. Ea s-a arătat foarte încântată și de stilul vestimentar pe care l-a adoptat odată cu această colaborare.

”De la Margherita a pornit ideea, pentru că am fost puțin geloasă pe piesa ei cu ”Elicopterul” și i-am zis: ”Măi Margherita, mi-ași dori și eu o colaborare așa!”. Pe la 2 noaptea mi-a trimis un mesaj și un link direct în YouTube cu Macanache. Am dat pe link și am spus: ”Ăsta e cel mai bun!”. Un pic așa cu inflexiuni”, a declarat Viorica de la Clejani în platou la ”Neatza”.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Vedete

To Top