Connect with us
Vloggerul Cuza implicat într-un accident rutier. Și-a avariat bolidul de lux

Vedete

Vloggerul Cuza implicat într-un accident rutier. Și-a avariat bolidul de lux

Cuza de la Noaptea Târziu a fost implicat într-un accident rutier. Vloggerul a fost lovit de un alt autoturism care i-a avariat partea din dreapta spate a bolidului său de lux. În stilul caracteristic, fostul iubit al Ramonei Olaru a postat pe Insta Story pățania, făcând haz de necaz.

Vloggerul Cuza implicat într-un accident rutier

Așa acum a spus și el, și-a început weekend-ul „bine”. Cuza a fost implicat într-un accident rutier soldat doar cu pagube materiale. Din fericire, nimeni nu a fost rănit în urma acestui incident neplăcut.

În urma impactului i-a fost desprinsă caroseria de pe spate, iar țeava de eșapament s-a îndoit.

În stilu-i caracteristic, Cuza, pe numele său real Adrian Popescu, a făcut haz de necaz și a spus că și-a început weekend-ul perfect. El le-a arătat celor care îl urmăresc pe Instagram cum arată mașina sa după accident.

„Un weekend perfect începe așa…. din spate m-a luat”, a spus Cuza de la Noapte Târziu pe Instagram.

Adrian Popescu nu a vorbit și despre împrejurările în care i-a fost avariată mașina, sau despre celălalt conducător auto implicat în accident. Drept este că a fost o zi de trafic infernal în Capitală, din cauza protestelor majore de la Metrorex.

Cuza, fostul iubit al Ramonei Olaru

Pe lângă proiectele sale din cariera profesională, Cuza a intrat în vizorul public și prin intermediul relației pe care a avut-o cu asistenta TV, Ramona Olaru. Cei doi se potriveau și au făcut multă vreme o pereche frumoasă, dar, din motive numai de ei știute,  la un moment dat s-au separat. Ca doi oameni maturi, cei doi au rămas în relații bune și colaborează în cadrul emisiunii Super Neața, unde apar împreună în edițiile de duminică.

Super Neața se vede de luni până vineri cu Răzvan și Dani, și duminica, cu Ramona Olaru și invitații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top