Connect with us
Viorel și Vulpița creează din nou probleme. Ce amendă usturătoare a primit Antena 1 din cauza lor

TV

Viorel și Vulpița creează din nou probleme. Ce amendă usturătoare a primit Antena 1 din cauza lor

Vulpița și Viorel sunt două dintre cele mai cunoscute personaje ale momentului, care au intrat în atenția publicului după ce Veronica a venit la televizor să-și spună povestea. Potrivit fetei, ea ar fi fost violată de mai mulți bărbați, însă s-a dovedit că a fost cu ei din proprie inițiativă. În scurt timp, controversatul cuplu a reușit să aducă postului de televiziune care difuzează emisiunea în care apar, un rating de zile mari. Cu toate acestea, cei doi au provocat probleme postului TV care i-a consacrat, ei reprezentând unul dintre motivele pentru care Antena 1 a fost amendat cu 10.000 de lei.

Viorel și Vulpița creează din nou probleme. Ce amendă usturătoare a primit Antena 1 din cauza lor

Postul de televiziune este din nou sancționat de către CNA din pricina emisiunii Acces Direct. Astfel, telenovela și Viorel a ajuns în vizorul consiliului, motiv pentru care Antena 1 a primit o amendă usturătoare de 10.000 de lei. Consiliul Național al Audiovizualului a sesizat noi nereguli în cadrul emisiunii, drept pentru care a sancționat postul TV.

Mai exact, între soții Stegaru a avut loc un episod în care a fost folosit un limbaj licențios. De asemenea, au fost prezentate imagini în care Viorel și Vulpița se îmbrățișau într-un apartament și una în care Veronica plângea din cauza unor acuzații din partea lui Viorel pentru adulter, care au reprezentat un motiv bun pentru a ajunge în atenția CNA.

Cel de-al doilea moment din emisiunea Acces Direct care a adus amenda postului Antena 1 este acela în care a fost prezentat un caz al unui tânăr de 24 de ani, Nicușor Lăcătuș, înșelat de soția lui de 19 ani. Bărbatul a intrat în direct prin Facebook, iar mama lui prin telefon și ambii au vorbit despre soția acestuia fără ca ea să fie de față și să-și poată susține punctul de vedere.

Radu Herjeu este cel care a susținut sancționarea postului de televiziune. Astfel, el a propus amendarea Antenei 1. În timp ce aproape toți membrii CNA au votat pentru, Radu Călin Cristea s-a opus acestei decizii.

„Nu este posibil ca asemenea momente să fie difuzate la televizor în acel interval orar. Sunt mulți minori care se uită atunci. Ce să înțeleagă ei când aud că o fată a făcut sex la 16 ani și a născut la 17 ani, iar soțul o bate pentru că nu a condus bine? Nu e posibil așa ceva.”, a ținut să menționeze Radu Herjeu în timpul ședinței.

 

 

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top