Connect with us
Vulpița a primit o nouă ofertă de angajare. A semnat deja contractul

Vedete

Vulpița a primit o nouă ofertă de angajare. A semnat deja contractul

Vulpița și Viorel sunt două dintre cele mai cunoscute personaje ale momentului. Cei doi au intrat în atenția publicului după ce Veronica a venit la televizor să-și spună povestea. Potrivit fetei, ea ar fi fost violată de mai mulți bărbați, însă s-a dovedit că a fost cu ei din proprie inițiativă. În scurt timp, controversatul cuplu a reușit să aducă postului care difuzează emisiunea în care apar, un rating de zile mari. Veronica a început să aibă succes și atrage mai multe oferte din partea unor vedete cunoscute. De curând, tânăra chiar a semnat un contract și va avea un nou loc de muncă.

Vulpița a primit o nouă ofertă de angajare. A semnat deja contractul

Vulpița va avea un nou loc de muncă în curând. Nu se știe dacă va renunța la aparițiile sale la emisiunea care a consacrat-o, însă este cert că va deveni… croitoreasă. Creatoarea de modă Sonia Trifan a decis că vrea să o ajute pe Veronica Stegaru, așa că a luat-o în echipa sa de la atelier, de unde se îmbracă numeroase celebrități din România. Vulpița a semnat deja contractul și este pregătită să muncească. I-a promis Soniei că nu o va dezamăgi și a fost foarte încântată de ajutorul primit.

Sonia a declarat că este entuziasmată de noua sa angajată și vrea să o învețe pe aceasta lucruri elementare în croitorie. Și-ar fi dorit chiar să o înscrie la cursuri de specialitate, dar acestea durează prea mult. Astfel, Trifan va fi cea care o va iniția în această meserie și, dacă lucrurile vor merge bine, îi va permite chiar să creeze câteva rochițe după propriile ei idei.

„Da, este o idee pe care am avut-o în ultimele zile și chiar m-am gândit că pe parcursul acestor două săptămâni o s-o învăț pe Veronica de la cele mai elementare lucruri, la cele mai complicate lucruri. Sincer, chiar mi-ar fi plăcut să o trimit chiar și la un curs de croitorie, dar nu avem timp. Și, chiar mă gândeam: de ce nu să o las pe Veronica, la un moment dat, să facă două, trei rochițe? Bineînțeles, cu ajutorul meu, dar să fie ideile ei.”, a afirmat creatoarea de modă.

Vulpița a mai primit o altă ofertă

Vulpița ar mai fi primit o propunere greu de refuzat, care i-ar aduce sume mari.  Se pare că Leo de la Strehaia ar fi vrut o colaborare cu Vulpița pentru canalul său de YouTube. El susținea că nu contează banii și că o va plăti mult mai bine decât o fac în prezent cei de la Antena 1. De asemenea, i-a promis că o va aduce la Strehaia alături de Viorel și fiica lor.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top