Connect with us
Vulpița a primit un cadou de milioane de la Rafaelo

Vedete

Vulpița a primit un cadou de milioane de la Rafaelo

Vulpița, personajul deja celebru al Antenei 1, a primit un cadou de milioane de la Rafaelo, cel alături de care a ajuns în toate topurile. Soțul ei Viorel probabil că își va ieși din minți când va afla ce cadou costisitor a primit soția sa de la un alt bărbat.

Vulpița a primit un cadou de milioane de la Rafaelo

Veronica și Rafaelo s-au apropiat foarte mult în utlima perioadă, mai ales după ce au scos hit-ul Sushi Maki, care a ajuns în toate topurile. Așadar, cântăreațul a decis să facă un gest deosebit pentru partenera sa de scenă și i-a dăruit o mașină! Și-a vândut celebrul automobil Mustang și a cumpărat o altă mașina pe care i-a dăruit-o Vulpiței din Blăgești.

Veronica trebuie acum să obțină permis de conducere pentru a putea să se bucure de cadoul primit de la Rafaelo. Fericirea i s-a citit pe chip Vulpiței atunci când artistul a dus-o la mașina de culoare neagră, care are și un număr predestinat Vulpiței. Totul a fost postat pe rețelele de socializare, pentru că Rafaelo a filmat un vlog special cu această ocazie.

Veronica, ți-am luat mașină! Surpriză! Imediat o să vezi surpriza. Am dat Mustang-ul meu și diferența și ți-am luat ție o mașină. Deci pe tine te cheamă Maki, da? Așa că ți-am luat mașina cu Maki la număr. Ți-am luat mașină special pentru tine”, a zis Rafaelo pe vlog.

Viorel, soțul Veronicăi, nu va fi deloc încântat de cadoul primit de soția lui, mai ales că în ultima vreme a avut numerase dispute cu Rafaelo. Acesta a declarat că el și Vulpița sunt motivul pentru care artistul ar fi ajuns  cunoscut în toată țara.

”Dacă nu era Vulpița cu prima piesă, eu cu a doua piesă și apoi iar Vulpița cu a treia piesă, nu știa nimeni de individul ăsta”, a izbucnit Viorel, după ce piesa pe care Rafaelo a lansat-o cu Vulpița a ajuns la trei milioane de vizualizări pe YouTube.

 

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

4 Comments

4 Comments

  1. Dianamonica624@yahoo.com

    2020-06-26T12:21:02+03:00 at 12:21

    Veronica nu merita nimic după ce Sia bătut joc de Viorel și la mințit sa plece naibi de unde a venit nu o mai suportam deloc vândă a făcut-o vedeta și acuma vrea sa o facă miss asta nu se poate una ca ea. Care sa culcat cu bărbați și pleacă de acasă noaptea. Și tot Mirela ii plătește hotelu din banii oamenilor sa plece și ea nu o vrem sa mai prezinte acces direct sa vina Simona ca ea nu ar permite asta eu una nu îmi place muzica făcută cu rafa este urata

  2. Magda

    2020-06-25T07:02:37+03:00 at 7:02

    Felicitarii Rafaelo si vulpita

  3. Magda

    2020-06-25T07:00:44+03:00 at 7:00

    Bravo Rafaelo esti un om cu sufleta bucur pentru voi ,

  4. Plugaru Ludmila

    2020-06-24T20:28:35+03:00 at 20:28

    Bravo Rafa!!! Te rog mult, ajut-o pe Veronica să devină independentă, să se despartă de misoginul de Viorel, de vipera asta veninoasă, că atâta răutate are în el încât cred că și o viperă s-ar simți umilită.. Ajut-o pe Veronica să devină o femeie cultă (să citească mai multă literatură – beletristică ca să asimileze un vocabilar mai bun, chiar elevat. Acum 50 de ani eu aproape că nu știam să vorbesc românește, acum nici nu se mai observă vreun accent în vorbirea mea. Și Veronica poate, numai să vrea și să muncească un pic la personalitatea ei. În rest toate cele bune și mari succese pe viitor. Cu drag,

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top