Vulpița a primit un cadou de milioane de la Rafaelo

24.06.2020
Vulpița a primit un cadou de milioane de la Rafaelo

Vulpița, personajul deja celebru al Antenei 1, a primit un cadou de milioane de la Rafaelo, cel alături de care a ajuns în toate topurile. Soțul ei Viorel probabil că își va ieși din minți când va afla ce cadou costisitor a primit soția sa de la un alt bărbat.

Vulpița a primit un cadou de milioane de la Rafaelo

Veronica și Rafaelo s-au apropiat foarte mult în utlima perioadă, mai ales după ce au scos hit-ul Sushi Maki, care a ajuns în toate topurile. Așadar, cântăreațul a decis să facă un gest deosebit pentru partenera sa de scenă și i-a dăruit o mașină! Și-a vândut celebrul automobil Mustang și a cumpărat o altă mașina pe care i-a dăruit-o Vulpiței din Blăgești.

Veronica trebuie acum să obțină permis de conducere pentru a putea să se bucure de cadoul primit de la Rafaelo. Fericirea i s-a citit pe chip Vulpiței atunci când artistul a dus-o la mașina de culoare neagră, care are și un număr predestinat Vulpiței. Totul a fost postat pe rețelele de socializare, pentru că Rafaelo a filmat un vlog special cu această ocazie.

Veronica, ți-am luat mașină! Surpriză! Imediat o să vezi surpriza. Am dat Mustang-ul meu și diferența și ți-am luat ție o mașină. Deci pe tine te cheamă Maki, da? Așa că ți-am luat mașina cu Maki la număr. Ți-am luat mașină special pentru tine”, a zis Rafaelo pe vlog.

Viorel, soțul Veronicăi, nu va fi deloc încântat de cadoul primit de soția lui, mai ales că în ultima vreme a avut numerase dispute cu Rafaelo. Acesta a declarat că el și Vulpița sunt motivul pentru care artistul ar fi ajuns  cunoscut în toată țara.

”Dacă nu era Vulpița cu prima piesă, eu cu a doua piesă și apoi iar Vulpița cu a treia piesă, nu știa nimeni de individul ăsta”, a izbucnit Viorel, după ce piesa pe care Rafaelo a lansat-o cu Vulpița a ajuns la trei milioane de vizualizări pe YouTube.