Connect with us
Vulpița, bătută de Viorel?! Emily Burghelea face dezvăluiri cutremurătoare

TV

Vulpița, bătută de Viorel?! Emily Burghelea face dezvăluiri cutremurătoare

Asistenta tv Emily Burghelea tocmai și-a dat demisia de la emisiunea Acces Direct și a făcut acuzații deosebit de grave. Ea a povestit că Vulpița este bătută crunt de soțul ei Viorel și toată lumea de la emisiune știe, însă nu face nimic pentru a schimba situația. Acest lucrua. determinat-o pe Burghelea să își dea demisia. Ea a povestit toul într-o postare pe Instagram.

Vulpița, bătută de Viorel?! Emily Burghelea face dezvăluiri cutremurătoare

Potrivit spuselor asistentei tv ,Vulpița este bătută de Viorel, acesta lăsându-i vânătăi pe mână dar și la ochi soției sale. Emily Burghelea susține că a văzut aceste vânătăi cu ochii ei și că nu a mai putut răbda atitudinea delăsătoare a colegilor, care nu se gândesc decât la audiență. Acuzațiile sunt foarte grave, iar ca drept dovadă în timp ce făcea live pe Instagram pentru a povestit tot, colegii de la Acces Direct o sunau insistent să îi amintească regula conform căreia nu poate să facă astfel de dezvăluiri.

Emily a postat o ultimă fotografie din platoul Acces Direct, însoțită de un mesaj dur prin care își anunță demisia ăentru că nu mai suportă situația la care este nevoită să ia parte de atâtea luni de zile. Înainte de asta însă, ea a încercat să povestească totul în direct, însă a fost întreruptă de Mirela Viada pe motiv că emisiune ajunge la final.

„Mirela, tu știi că Viorel o agresează pe Veronica și noi trebuie să ne facem că plouă? Eu nu pot să trec peste chestia asta. Chiar nu pot să trec. A plâns la mine înainte de emisiune. Eu nu pot… Chiar nu pot, Mirela, pentru că știu cum e cu chestia. Îmi este foarte milă de ea, vreau să o iau la mine acasă, să stea la mine”, a spus Emily la finalul emisiunii, în timp ce Mirela Vaida făcea eforturi disperate să o liniștească.

Ulterior Emily a făcut live pe Instagram și a povestit totul cu lux de amănunte:

„Asta e problema lui. El nu a putut, nu a putut, a putut Veronica să vină la mine… Veronica… mi-a spus clar cu subiect și predicat că este….bătută, îmi pare rău… că este agresată de Viorel, mi-a arătat urmele. Am încercat să semnalez chestia asta, toată lumea s-a făcut că plouă. Nu înțeleg, nu înțeleg de ce? Ei spun că nu ar fi așa, dar n-ai cum să arăți vânăt și să ai ditamai vânătaia pe mână fără să te fi bătut cineva”, a spus Emily Burghelea în videoclipul publicat recent în mediul online.

Emily Burghelea și-a dat demisia de la Acces Direct. Veronica Bătută de Viorel?

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top