Connect with us
Vulpița, amenințată cu moartea chiar de cel care susține că este tatăl copilului pe care îl poartă în pântece

Vedete

Vulpița, amenințată cu moartea chiar de cel care susține că este tatăl copilului pe care îl poartă în pântece

Vulpița și Viorel au dispărut pentru o perioadă de pe micile ecrane. După opt luni de viață de vedetă, în care au uitat complet de ce înseamnă viața la țară, munca și grijile, cei doi s-au întors la Blăgești pentru a avea grijă de fiica lor, care rămâsese în grija bunicilor. Totuși, pauza nu a durat prea mult, pentru că cei doi soți s-au întors din nou la emisiunea care i-a consacrat și lucrurile au luat-o razna. Cel care susține că ar fi tatăl copilului cu care Vulpița este însărcinată ar fi amenințat-o cu moartea, iar Veronica se teme pentru viața ei.

Vulpița își face griji pentru viața ei

Vulpița și Viorel au revenit la televizor. Pentru o perioadă, cei doi au stat la Blăgeși, alături de fetița lor și de părinții lui Viorel, unde au revenit la vechile obiceiuri. Au mers din nou la muncă prin sat, fiind surprinși chiar în timp ce se plimbau cu căruța. Atitudinea lor a fost una agresivă, ca de obicei, pentru că nu și-ar fi dorit să fie văzuți într-o astfel de ipostază neplăcută.

Deși lucrurile nu merg prea bine, soții Stegaru au totuși motive să se bucure. Ei vor deveni părinți pentru a doua oară, ceea ce a fost chiar o veste bună pentru ei, însă nu și pentru ceilalți. Cei doi au mers chiar și la ecograf, unde și-au văzut fătul și i-au ascultat pentru prima dată bătăile inimii. Veronica a fost foarte emoționată și a izbucnit în lacrimi, dând naștere unui moment extrem de sensibil.

Deși bucuria lor nu poate fi explicată, nefericirea celor din jur pare să întreacă orice limită. De când au aflat această veste socrii, vecinii și alte personaje, scandalul a început. Mulți o acuză pe femeie că l-ar fi înșelat pe Viorel, iar tatăl copilului pe care îl va naște nu este soțul ei, ci alt pretendent de-ai fetei.

Un nou personaj a apărut în telenovela lor, Costel, presupusul amant al Veronicăi. El susține că este tatăl copilului și, mai mult de atât, i-a acuzat cu moartea pe cei doi soți. Cătălina, iubita lui Costel, susține și ea afirmațiile concubinului său și spune că este dispusă să-l crească pe micuț, dacă se va dovedi că este adevărat ceea ce spun ei.

Situația a degenerat și Vulpița se teme pentru viața ei și a soțului ei. Cătălina și Costel i-ar fi amenințat pe cei doi că nu vor mai putea veni în Blăgești, pe motiv că vor avea de a face cu ei dacă îndrăznesc să se întoarcă acolo.

”Au zis că îmi rup picioarele. Mi-au zis că <<la Blăgești nu mai veniți că vă rup picioarele>>.Nu este adevărat. Vă spun 100% că nu este adevărat. Și mama mea a zis. A confirmat. Copilul ăsta este al lui Viorel. Nu este cum zice Costel.” , a povestit Vulpița la Acces Direct.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top