Connect with us
Vulpița și Viorel au mers la ecograf. Soacra susține că Vulpița nu este însărcinată cu Viorel

Vedete

Vulpița și Viorel au mers la ecograf. Soacra susține că Vulpița nu este însărcinată cu Viorel

Vulpița și Viorel au fost unele dintre cele mai controversate personaje ale momentului. Cei doi au intrat în atenția publicului când au venit la TV să-și spună povestea de viață. După opt luni pline de peripeții, în care au ajuns să trăiască o viață de vedetă, cei doi s-au întors la Blăgești, la insistențele mamei lui Viorel, care a venit în mod special la București, pentru a-i lua acasă. Lucrurile s-au schimbat aici, la fel și viața lor de zi cu zi. Vulpița este însărcinată acum, însă sarcina a provocat alte controverse, care i-au făcut pe cei doi să fugă înapoi la București. Cei doi au mers la ecograf, însă fericirea nu a durat mult.

Vulpița este acuzată grav de soacra ei

Vulpița și Viorel nu au mai apărut de ceva timp la TV. Cei doi s-au întors la familia lor, la Blăgești. Un motiv de bucurie, pe lângă fetița lor, este faptul că vor deveni din nou părinți. Sarcina are deja 12 săptămâni, iar viitorii părinți sunt foarte fericiți de când au aflat vestea cea mare. Totuși, comentariile răutăcioase nu au ezitat să apară și nu decât din partea celor care nu îi plac, ci chiar din partea mamei lui Viorel.

Doamna Ilinca susține că Veronica l-ar fi înșelat pe Viorel, iar copilul pe care îl poartă în pântece nu este al fiului său. Aceste acuzații au stârnit nemulțumirea celor doi soți, motiv pentru care au plecat la București pentru a sta liniștiți, departe de răutățile tuturor. Acesta a fost și un bun prilej pentru a reapărea la emisiunea TV care i-a consacrat.

Vulpița a venit din nou în platoul Acces Direct, alături de Viorel. Cei doi au mers la ecograf pentru a vedea cum decurge sarcina. Cei doi soți au fost extrem de emoționați când și-au văzut copilul și i-au ascultat pentru prima dată bătăile inimii. Bucuria lor nu a durat prea mult, pentru că nici aici nu au scăpat de mama lui Viorel.

Doamna Ilinca a venit la București pentru a discuta cu Viorel și soția lui. Femeia a fost foarte supărată de faptul că ei au plecat din nou și și-au părăsit copilul și a decis să-i readucă la Blăgești. Ea le-a explicat că nu se vor descurca la București și i-a amenințat că nu va mai avea grijă de micuță dacă nu vin acasă.

Soții Stegaru sunt hotărâți să rămână în Capitală și să își aducă și fetița acolo. În plus, pentru a închide gurile rele, vor face testul ADN după nașterea celui de-al doilea copil, prin care vor demonstra că cei care i-au criticat s-au înșelat, iar tatăl este chiar Viorel.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Vedete

To Top