Connect with us
What's Up, adevărul gol goluţ despre divorţul de soţia lui

Vedete

What’s Up, adevărul gol goluţ despre divorţul de soţia lui

Celebrul artist român What’s Up a făcut câteva mențiuni bombă cu privire la divorțul de soția lui Simina. Acesta a avut un mesaj dur pentru fanii i-au dat comentarii negative pe rețelele de socializare. Cântărețul s-a enervat pe bună dreptate și a spus tot ce a avut pe suflet.

What’s Up, adevărul gol goluţ despre divorţul de soţia lui

Se pare că What’s Up a ajuns la capătul răbdărilor și a decis să îi răspundă unui fan care își făcuse un cont fals și îi scria comentarii negative și critice.

Citește și: Ramona Bădescu, însărcinată la 50 de ani. Cum arată viitoarea mămică

„Ai tu o problemă cu viaţa mea, mă? Că eu îmi văd de viaţa mea, zii că ştii tu 9 ani de relaţie şi trei ani în care aştepţi de la nuntă să ţi se facă un copil şi nu ţi se face. Zii că ştii tu că a plecat femeia mea de acasă singură şi că mi-am refăcut eu viaţa după, zii, mă, pretenţiosule!! 

What's Up si sotia lui au divortat cu putin timp in urma, sursa foto: playtech

What’s Up si sotia lui au divortat cu putin timp in urma, sursa foto: playtech

Citește și: Monica Tatoiu, dezvăluiri emoționante – ,,Mama spăla podelele catedralei”

Asta e realitatea. Eu mint? Eu mint?  Nu, îţi zic unde sunt. Şi, Ba mai mult, tac din gură şi nu zic cum domnul preşedinte mi-a tăiat şase luni de concerte când am vorbit de ţară şi voi nu aţi dat un share. Să vă fie ruşine! Sunt profund dezamăgit, şi acum nu vorbesc de puţinii oameni reali din ţara asta care au înţeles mesajul meu! Să vă fie ruşine”

Citește și: Care este starea lui Cătălin Botezatu în acest moment – ”Nu a mai mâncat de 4 zile”

Marius What’s Up a dezvăluit cu puțin timp în urmă că este într-o nouă relaţie și se simte foarte bine. Cântărețul își dorește să se bucure mai mult de viață și de noua lui iubită. În încheiere, el le-a mărturisit fanilor că va dispărea o perioadă de pe reţelele de socializare și a decis să şteargă toate fotografiile.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top