Connect with us

Stil

10 utilizări surprinzătoare ale balsamului de buze

Balsamul de buze este nelipsit din poșeta unei femei. Însă, cu siguranță nu ați știut cât de eficient poate fi și în alte scopuri decât acela de a hidrata buzele. Balsamul de buze poate fi găsit atât în magazinele cu cosmetice, farmacii sau supermarketuri. Mai jos vă prezentă 12 utilizări surprinzătoare ale balsamului de buze.

1. Balsamul de buze vindecă bășicile

1

Tocmai v-ați cumpărat o pereche de încălțări noi. Însă, după doar câteva ore aceștia v-au provocat mici răni la călcâie. Pentru a preveni sau pentru a diminua disconfortul apărut odată cu bășicile, puteți aplica balsam de buze. Poate fi aplicat exact în locul în care vă freacă încălțările. Ulterior picioarele vă vor „mulțumi”!

2. Inele blocate pe deget

2

În cazul în care un inel ți-a rămas blocat pe deget, apelează la balsamul de puze. Aplicați balsam de buze deasupra inelului și sub el, pe deget, apoi încercați să-l mișcați până va ieși. Acest truc funcționează de fiecare dată!

3. Hidratează nasul uscat

3

De parcă nu este suficientă răceala, de fiecare dată ne confruntăm și cu durerile lăsate de șervețelele nazale. Atunci când suntem răciți, pielea din jurul nărilor se usucă și crapă. Când treceți printr-o astfel de stare apelați la balsamul de buze. El are un efect protector mai bun decât majoritatea cremelor. De fapt, balsamul este bun pentru pielea uscată: coate, cuticule sau picioare.

4. Micile tăieturi

4

Aveți posibilitatea să sigilați micile tăieturi și răni cu balsam de buze. Nu e un substitut pentru un bandaj, dar vă ajută să păstrați zona tăiată curată. Este știut că el este utilizat pe buze atunci când acestea sunt uscate și crăpate.

5. Îngrijește încălțămintea

5

Dacă nu aveți nicio cremă de pantofi acasă, puteți utiliza balsam de buze pentru a obține același efect. Acesta poate înmuia pielea si o face să arate strălucitoare si nouă. Însă, dacă folosiți balsamul de buze pe pantofi nu-l mai folosiți și pentru buze!

6. Păstrează șireturile legate

6

Șireturile vi se desfac oricât de strânse sunt legate? Noi avem soluția. După ce v-ați legat la pantofi, puneți balsam de buze peste nod și apoi strângeți mai tare. Să ne spuneți dacă are efect!

7. Firele rebele de păr

7

Părul uscat poate fi o adevărată pacoste în timpul iernii. Un truc simplu pentru a rezolva această problemă este de a acoperi palmele cu balsam de buze și apoi treceți-le prin păr. Aveți grijă să nu folosească prea mult, pentru că părul se va îngrășa. De asemenea, puteți utiliza balsam de buze pentru sprâncene.

8. Vârfurile despicate

8

Dacă parul tau este foarte uscat, este important să se acționeze rapid, înainte ca vârfurile să se despice. Pentru a preveni acest lucru, se aplică balsam de buze pe palme si se masează vârfurile părului. Dar, din nou, să fiți atenți să nu folosiți prea mult.

9. Fermoar blocat

9

Dacă întâmpinați probleme cu un fermoar, pur și simplu frecați cu balsam de buze deasupra și sub fermoar și începeți să trageți în sus și în jos. Câteva mișcări sunt suficiente pentru a debloca fermoarul!

10. Găurile pentru cercei, astupate

10

Cele mai multe femei au avut această problemă la un moment dat sau altul, după ce nu poartă cercei un timp. Găurile pentru cercei se astupă, iar atunci când vrem să ne punem o nouă pereche de cercei devine dureros. Pentru a evita disconfortul și posibila infecție, frecati un pic de balsam de buze pe lobul urechii și puneți cerceii.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top