Connect with us

Stil

,,Hai să ne batem” a câştigat lupta cu box office-ul românesc

Ice Cube („Barbershop: The Next Cut” și filmele „Ride Along”) și Charlie Day („Șefi de coșmar”, „It’s Always Sunny in Philadelphia”) au fost extrem de convingători în rolurile unor profesori de liceu în comedia „Hai să ne batem” şi au reuşit să conducă box office-ul românesc după ce au generat încasări în valoare de 679.326 lei şi un număr de 34.629 spectatori.

În ultima zi a anului școlar, Andy Campbell (Day), un blând profesor de engleză de liceu, încearcă din răsputeri să nu-și iasă din fire din cauza festelor scandaloase făcute de elevii din ultimul an, a administrației disfuncționale și a disponibilizărilor care îi pun în pericol slujba, într-o perioadă în care soția sa e însărcinată cu cel de-al doilea copil.

Dar lucrurile merg din ce în ce mai prost atunci când Campbell îl supără pe Ron Strickland (Ice Cube), cel mai dur și mai temut profesor din liceu, provocând concedierea acestuia. Spre șocul lui Campbell – ca să nu mai menționăm și teroarea cumplită – Strickland ripostează provocându-l la un schimb de pumni după ore.

Veștile despre confruntare se răspândesc cu iuțeala fulgerului, pe măsură ce Campbell ia măsuri din ce în ce mai disperate pentru a evita să își ia o bătaie zdravănă. Dar dacă profesorul va decide să-și facă apariția și să se lupte cu adversarul său, s-ar putea ca această confruntare să se dovedească a fi exact ceea ce îi trebuia lui Andy, dar și școlii.

Din distribuția peliculei „Hai să ne batem” mai fac parte și Tracy Morgan („30 Rock”), Jillian Bell („O altă adresă de pomină”), Dean Norris („Breaking Bad”), Christina Hendricks („Mad Men”), Dennis Haysbert („Unitatea”), JoAnna Garcia Swisher („The Astronaut Wives Club”) și Kumail Nanjiani („Silicon Valley”). De asemenea, în film mai apar și o serie de tineri actori precum gemenii Charlie și Max Carver („Neveste disperate”, „Un vârcolac adolescent”), Austin Zahur, în primul său film artistic important, și Alexa Nisenson („Middle School: The Worst Years of My Life”).

Keen a regizat filmul bazându-se pe scenariul scris de Van Robichaux și Evan Susser („What’s Going On? with Mike Mitchell”, serial difuzat de Funny or Die), după povestea lui Van Robichaux, Evan Susser și Max Greenfield. „Hai să ne batem” este produs de Shawn Levy, Max Greenfield, John Rickard și Dan Cohen, producători executivi fiind Toby Emmeric, Richard Brener, Samuel J. Brown, Dave Neustadter, Charlie Day, Ice Cube, Marty P. Ewing, Billy Rosenberg și Bruce Berman.

Din echipa de creație a lui Keen au făcut parte directorul de imagine Eric Edwards („Orașul polițiștilor”, „Un pic însărcinată”), scenograful Chris Cornwell („Un polițist și jumătate”, „Nuntași de închiriat”), editorul de imagine Matthew Freund („The Meltdown with Jonah and Kumail”, serial difuzat pe Comedy Central) și designerul de costume Denise Wingate („Spărgătorii de nunți”). Coloana sonoră a fost realizată de Dominic Lewis (The Man in the High Castle”).

New Line Cinema prezintă, în colaborare cu Village Roadshow Pictures, o producție marca 21 Laps/Wrigley Pictures: „Hai să ne batem”. Filmul va fi distribuit de compania de divertisment Warner Bros. Pictures și, în anumite teritorii, de Village Roadshow Pictures.

O producţie Warner Bros. Pictures, comedia „Hai să ne batem” a avut premiera în cinematografe din 24 februarie 2017.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top