Connect with us
Al Pacino va juca în filmul lui Tarantino

Externe

Al Pacino va juca în filmul lui Tarantino

Iubitul și cunosutul actor Al Pacino va juca pentru prima dată sub îndrumarea regizorală a lui Quentin Tarantino în filmul ‘Once Upon a Time in Hollywood’, potrivit revistei de specialitate Variety, citat vineri de EFE.

Laureat al unui Oscar pentru ‘Scent of a Woman’ (1992) şi devenit o legendă vie pentru rolul său din trilogia ‘The Godfather’, Al Pacino se alătură astfel unei distribuţii din care mai fac parte Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Margot Robbie, Burt Reynolds, Damian Lewis, Emile Hirsch şi Dakota Fanning.

Filmul ‘Once Upon a Time in Hollywood’ este înconjurat de o mare expectativă, nu doar pentru că are o distribuţie plină de vedete, ci şi pentru că abordează asasinarea actriţei Sharon Tate (1969).

„Este o poveste care se desfăşoară în Los Angeles în 1969, la apogeul perioadei hippie a Hollywood-ului. Cei doi protagonişti sunt Rick Dalton (DiCaprio), o fostă stea a westernelor de televiziune şi dublura sa, cascadorul Cliff Booth (Pitt). Ambii au probleme în cariera lor, într-o perioadă în care Hollywood-ul nu-i mai recunoaşte. Însă Rich are o vecină celebră… Sharon Tate”, dezvluise Tarantino în martie.

Povestea adevărată din spatele filmului

Tate, soţia fostului regizor Roman Polanski, a fost una din cele nouă persoane măcelărite de membrii sectei lui Charles Manson, ale căror crime au marcat o perioadă de dinainte şi de după în contracultura anilor 60.

Manson a fost condamnat la închisoare pe viaţă şi a murit la 19 noiembrie 2017, la 83 de ani.

Citește și: Trecutul rusinos al celebritatilor

Premiera filmului, primul al lui Tarantino după ‘The Hateful Eight’ (2015), este prevăzută pentru 9 august 2019, dată la care se împlinesc 50 de ani de la moartea lui Sharon Tate.

‘Once Upon a Time in Hollywood’ va fi primul lungmetraj al lui Tarantino care nu va fi produs de Harvey Weinstein, producătorul hollywoodian căzut în dizgraţie şi care l-a susţinut pe tânărul regizor încă de la primul său film, ‘Reservoir Dogs'(1992)

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top