Connect with us
Poveste reală, demnă de un film de groază. Au crezut că l-au înmormântat, dar el se plimba prin cimitir

Externe

Poveste reală, demnă de un film de groază. Au crezut că l-au înmormântat, dar el se plimba prin cimitir

O poveste reală, asemenea unui scenariu dintr-un film de groază s-a petrecut în Egipt. O familie a avut un șoc când a descoperit că o rudă a lor, pe care credeau că au îngropat-o, era de fapt vie. Este vorba despre un bărbat de 40 de ani care suferea de probleme mintale. Înmormântarea a avut loc în luna martie a acestui an. La patru luni distanță, bărbatul și-a făcut apariția.

Un caz încurcat

Poveste demnă de un film de groază. Se pare că bărbatul, care suferea de o boală mintală, se pierduse. Obișnuia să plece de acasă, dar de data asta nu s-a mai întors. Membrii familiei s-au gândit la ce era mai rău. Dispariția sa a durat mult, iar la un moment dat, cineva de la un spital i-a sunat să meargă să identifice un cadavru. Oamenii au fost convinși că e vorba despre ruda lor dispărută. Doar o soră bărbatului a avut îndoieli, însă, cu toate acestea, l-au înmormântat.

Pentru identificarea cadavrului, a fost făcut un test ADN, dar familia nu a mai primit rezultatul, conform ouest-france.

Funeraliile au avut loc în luna martie a acestui an. În luna iulie, bărbatul a fost văzut în timp ce rătăcea printr-un cimitir. A fost dus la Poliție, iar autoritățile au anunțat familia.

În martie 2020, familia îl îngropase pe Mohammed el-Gammal, dar corpul din sicriu nu era al lui. Mohammed el-Gammal a fost găsit în iulie, în timp ce rătăcea printr-un cimitir. Era un cimitir al unei localități de la periferia capitalei Cairo. Slab, tras la față, a fost dus imediat la postul de poliție cel mai apropiat.

Rămâne de stabilit cine era totuși bărbatul îngropat în locul lui Mohammed. Autoritățile au deschis o anchetă.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top