6 solutii rapide pentru a indeparta starile proaste

30.07.2015
6 solutii rapide pentru a indeparta starile proaste

Iata 6 solutii rapide, demonstrate stiintific, pentru a indeparta starile proaste!

1. Priveste poze cu privelisti frumoase. Studiile arata ca persoanele care sunt nervoase si privesc timp de 5 minute fotografi cu apusul, marea, jungla sau desertul se calmeaza rapid si capata o stare interioara linistita.

CITESTE SI: UITE CE BOLI POTI FACE DE LA ANUMITE STARI SUFLETESTI

2. Fa antrenament in timp ce privesti emisiunea preferata. Stii cu siguranta ca sportul te poate ajuta sa privesti lucrurile altfel si sa te simti mai optimist, insa studiile arata ca randamentul este mult mai mare atunci cand privesti un film sau o emisiune in timpul antrenamentului. Creierul elibereaza hormonii fericirii si tu te calmezi instant!

3. Bea ceai. Micile placeri te pot ajuta de foarte multe ori sa te calmezi. Chiar si cele mai frustrante situatii pot fi indepartate cu ajutorul unui ceai cald, servit intr-o companie placuta sau chiar in singuratate.

4. Scrie lucrurile care te deranjeaza. In momentul in care pui lucrurile pe hartie, mintea ta se elibereaza si este capabila sa analizeze intamplarile in mod obiecitv. Acesta este unul dintre cele mai bune lucruri pe care le poti face dupa o zi obositoare si stresanta, asa ca fa-ti un jurnal fara sa mai stai pe ganduri!

5. Danseaza! Este un mod de a face miscare si de a te distra in acelasi timp. Studiile arata ca dansul este o activitate foarte linistitoare, in timpul careia se elibereaza hormnii fericirii, iar mintea se goleste.

6. Gandeste rapid. Analizeaza rapid situatiile care te supara si apoi da-le drumu. Forteaza-te sa uiti ce s-a intamplat si nu uita sa inveti lectia care ti-a fost oferita!

Sursa foto: typesuperwoman.blogspot.com