7 moduri CIUDATE în care poţi folosi cola

16.05.2015
7 moduri CIUDATE în care poţi folosi cola

Curăţă grăsimea de pe haine. Dacă ţi s-a întâmplat să găteşti şi a sărit grăsime pe haine, o poţi curăţa foarte uşor folosind cola. Pune puţină băutură acidulată pe pata respectivă şi vei vedea cum aceasta dispare ca prin minune.

Te scapă de dăunători. În cazul în care stai la curte şi te-ai săturat de melci sau şerpi, lasă afară un bol în care ai turnat cola. Dăunătorii vor simţi imediat mirosul lichidului şi vor bea din acesta, lucru fata pentru ei, din cauza acidului.

Vrei să cureţi rapid de grăsime oalele şi tigăile? Atunci toarnă din sticla de cola puţină băutură peste acestea, apoi las-o să acţioneze timp de câteva minute. Clăteşte vasele şi gata, ai scăpat de problemă.

Cola te scapă şi de rugină. Întrucât este o băutură acidulată, aceasta va curăţa şi rugina de pe metale. Pentru ca acest lucru să se întâmple, lasă obiectul în cauză scufundat în cola timp de 24 ore, după care clăteşte-l bine cu apă.

Scapă de guma din păr cu cola. Acum sigur îţi pare rău de faptul că nu ştiai acest lucru şi în copilărie, când a fost nevoie să te tunzi din cauza gumei prinse în păr. Tot ce trebuia de fapt era să bagi şuviţa respectivă în cola, preţ de câteva minute şi problema dispărea.

Elimină vopseaua de pe piele. Atunci când te vopseşti îţi rămân mai mereu pete pe piele, pe care le poţi şterge foarte uşor cu puţină cola.

Te scapă de greaţă. Dacă ţi se face rău, poţi scăpa de greaţă cu ajutorul acestei băuturi. Pune cola într-o cană, las-o să iasă acidul, apoi ia o lingură din acest lichid la fiecare oră, până când senzaţia va dispărea.