Connect with us
8 obiceiuri zilnice care te fac sa arati mai in varsta

Stil

8 obiceiuri zilnice care te fac sa arati mai in varsta

Stiai ca aceste 8 obiceiuri te fac sa arati mai in varsta decat esti?

Incearca sa scapi de aceste obiceiuri zilnice daca vrei sa fii plin de energie si sa arati bine!

1. Faci dus fierbinte. Dusurile fierbinti pot fi reconfortante in special in perioadele reci, insa nu sunt foarte sanatoase. Pielea si parul tau iti vor multumi daca reduci temperatura apei de acum inainte.

2. Nu consumi grasimi. O dieta saraca in grasimi poate fi motivul pentru care iti pierzi parul, ai pielea uscata, unghiile casante si o dispozitie foarte proasta. Grasimile sunt esentiale intr-o alimentatie sanatoasa, asa ca nu trebuie evitate. Axeza-te pe acizi grasi nesaturati pe care ii poti lua din avocado, somon, ulei de masline, etc.

DE CE SA BEI CAFEAUA PREPARATA LA RECE!

3. Bei prea mult. Un pahar de vin dupa masa de pranz poate face minuni pentru inima ta, insa daca exagerezi corpul tau iti va da semne, iar aceste semne te vor imbatrani vizibil in doar cateva luni.

4. Te freci la ochi cand esti stresat sau adormit. Nu exista obicei mai prost decat aceste, caci pielea din jurul ochilor este foarte sensibila si se degradeaza extrem de rapid.

5. Adormi tarziu. Este foarte important sa adormi pana in ora 23:00 daca vrei sa ai un somn odihnitor, care sa iti reimprospateze tenul in fiecare dimineata.

6. Consumi multe dulciuri. Zaharul nu trebuie sa faca parte din viata ta daca vrei sa ai un chip tanar. Atunci cand mananci multe dulciuri corpul tau trebuie sa descopuna mai multe zaharuri, proces numit glicare, care dauneaza colagenului, substanta care mentine pielea ferma.

7. Nu folosesti crema de maini. Multe femei acorda foarte multa atentie tenului, insa neglijeaza complet pielea mainilor, care imbatraneste extrem de rapid si este mai fragila decat crezi.

8. Bei prea multa cafea. Desi este un bun diuretic si contine multi antioxidanti, prea multa cafea dauneaza organismului uscand pielea si lasand-o aspra.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top