Connect with us
6 lucruri pe care limbajul corpului le spune despre tine

Stil

6 lucruri pe care limbajul corpului le spune despre tine

Limbajul corpului poate spune foarte multe despre tine. Iata cateva lucruri pe care nu le stiai!

Limbajul corpului este foarte important atunci cand vrei sa afli mai multe despre o persoana. Daca stii sa interpretezi anumite gesturi ai putea descoperi lucruri uimitoare despre prietenii si cunostintele tale. Iata 6 lucruri interesante pe care limbajul corpului le spune despre tine, fara ca tu sa iti dai seama!

1. Varfurile degetelor de la picioare se vor indrepta intotdeauna spre persoana cu care iti face placere sa vorbesti si care iti este draga. Cel putin asa sustine Lillian Glass, expert in comportamentul uman si limbajul corpului.

2. Picioarele te vor trada din nou atunci cand cineva nu iti place. De fapt, specialistii considera picioarele a fi „cea mai onesta parte a corpului”. Daca esti in incapere cu cineva care iti displace, probabil nu vrei sa faci mutre sau sa te comporti nepoliticos. Cu toate astea picioarele tale vor sta departe de aceasta persoana, de foarte multe ori incrucisate.

3. Mainile te dau de gol atunci cand astepti ceva cu nerabdare si nu iti poti controla emotiile. Specialistii in domeniu sunt de parere ca persoanele care vorbesc repede si isi misca mainile foarte mult arata ca sunt foarte nerabdatoare si nu au stare.

IATA 25 DE LECTII DE VIATA PRETIOASE, DE LA UN BATRAN DE 100 DE ANI

4. Ori de cate ori te simti coplesit, dezamagit sau foarte stresat, umerii tai se vor lasa in jos. Acesta este semnul ca ai in fata o situatie careia nu ii poti face fata asa cum ti-ai dori. Aceste este inca un motiv in plus sa iti supraveghezi mereu postura.

5. Cand simti compasiune iti vei atinge inima cu mana. Daca cineva isi cere scuze, insa nu isi duce mana la inima sau nu isi impreuneaza palmele, s-ar putea sa fie spuna asta intr-un mod fals si rece.

6. Daca cineva se fereste de ochii tai si evita sa te priveasca fii sigur ca minte. Acesta este cel mai comun semn pentru a depista o persoana mincinoasa.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top