Connect with us

Stil

9 mai, ziua tatălui. Cele mai frumoase urări pentru această zi specială

Ziua de 9 mai are o însemnătate aparte, deși nu mulți țin cont de ea. Astăzi îi sărbătorim pe cei care nu sunt alături mereu și întotdeauna sunt pregătiți să dea o mână de ajutor când apare o problemă. Iată aici cele mai frumoase mesaje pentru Ziua Tatălui de anul acesta, pe care le putem transmite tatălui nostru.

Mesaje de Ziua Tatălui

Începând cu anul 2010, Ziua Tatălui și Ziua Mamei au fost legiferate ca sărbători în România. Legea cu privire la aceste două sărbători a fost aprobată de Senatul României în luna iunie 2009. Este o zi extrem de importantă, pe care trebuie să o tratăm așa cum se cuvine și să le oferim taților noștri atenția și iubirea pe care o merită.

Iată aici cele mai frumoase mesaje pentru tatăl tău, dacă nu ai inspirație și nu poți formula un mesaj singur. Sigur va fi impresionat să audă ceva frumos din partea ta.

„La Mulți Ani, tata! Astăzi este momentul potrivit să îți mulțumesc pentru ceea ce ești și pentru ceea ce faci, îți mulțumesc pentru copilăria fericită pe care mi-ai oferit-o și pentru că, deși am avut mai puține decât ceilalți, au fost toate pe care mi le-am dorit. Mă simt binecuvântată să te am ca tată. Te iubesc!”

„La Mulți Ani, eroul meu! Îți mulțumesc pentru fiecare îmbrățișare care m-a făcut mai puternică și pentru fiecare zâmbet care m-a transformat în femeia frumoasă de azi.”

De ziua ta, îți doresc să rămâi cel mai grijuliu tată, cel mai iubitor soț, cel mai de preț angajat, cel mai de încredere prieten, cel mai norocos pescar și vânător și pur și simplu cel mai bun, sincer și minunat om.

Tată, dragul meu, la mulți ani! Îți doresc ca buzunarele să se rupă de la atâția bani, capul să se învârte de atâta fericire și iubire, masa abia să reziste de la atâtea bunătăți, ca posibilitățile tale să depășească mereu nevoile tale.

Dragul meu tătic, îți doresc o aniversare fericită. În acest moment important pentru tine, îmi doresc ca toate visele tale să devină realitate. Fiecare secundă de astăzi să fie saturată de distracție, bucurie și zâmbete nesfârșite. Rămâi la fel sau, poate, un pic mai generos pentru cadouri și surprize. Să ai succes în viața personală și în munca ta. Nu vreau să mă limitez doar la dorințele banale, și voi adăuga doar ca viața ta să fie strălucitoare ca o stea! Mulți ani fericiți!

 

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top