Connect with us
Pentru a încetini procesul de îmbătrânire ai la îndemână o varietate de lucruri simple, care fac diferența.

Stil

9 modalități de încetinire a procesului de îmbătrânire

Pentru a încetini procesul de îmbătrânire poți face o varietate de lucruri simple. De la consumul de proteine la fiecare masă și până la o cură de relaxare cu lavandă poți ajuta la încetinirea procesului de îmbătrânire și menținerea sănătății.

Poti face o varietate de lucruri simple – de la consumul de proteine ​​la fiecare masa pentru a lua o adiere regulat de lavanda – pentru a ajuta la incetinirea procesului de imbatranire si mentine sanatatea si vitalitatea, atâta timp cât posibil, spune Penny Kendall-Reed, un naturopat si director al terapii naturale de la Wellness Clinic urban din Toronto.

Penny Kendall-Reed, director la Clinica „Wellness”, din Toronto, spune că a fi fericit lipsit, cât se poate, de stres sunt cheia pentru o viață sănătoasă și lungă. Senzația de sănătos, energic și lipsit de stres se traduce într-un aspect mai tânăr.

9 sfaturi pentru a începe încetinirea procesului de îmbătrânire

1. La fiecare masă, mănâncă alimente bogate în proteine, cum ar fi: pește, curcan, albușul de ou. Un gram de proteine ​​pentru fiecare kilogram de greutate corporală este regula bună.

Kendall-Reed spune că ar trebui să alegeți alimente bogate în proteine, dar care sunt sărace în grăsimi. Proteina ​​încetinește nivelul de insulină, pe care doriți să-l păstrați în echilibru pentru a evita creșterea în greutate și a riscului de boală. Proteina păstrează nivelul de zahăr din sânge, ceea ce reduce stresul, care, la rândul său, ajută la menținerea sub control al hormonului de stres, numit cortizol.

2. Elimină stresul cu ceaiuri din extracte din floare magnolie, ceai verde. Masajul este un alt mod de a reduce stresul.

3. Ia 100 – 200 de miligrame din fiecare dintre vitaminele B6 si B12 zi de zi, pentru a reduce nivelul de cortizol si cresterea serotoninei (hormonul „fericirii”).

4. Lavanda, un relaxant natural, ajută la menținerea nivelului de cortizol. Pune acest ulei esential în baie sau dă-te pe față și corp.

5. Sport în mod regulat. Activitatea fizică este cheia tinereții. „Hormonul de creștere joacă un rol în toate, indiferent dacă este vorba de piele, libidou, creșterea în greutate, masă musculară sau nivelul de energie. Aproape orice semn și simptom este legat de îmbătrânire.”, spune Kendall-Reed.

6. Nouă ore de somn în fiecare noapte, dacă este posibil. Atunci când corpurile noastre se află în modul de somn profund, odihnitor, vom produce hormonul de creștere. Persoanele care au probleme cu somnul de multe ori au niveluri mai mici de hormon de creștere. De asemenea, lipsa de somn este un factor de stres.

7. Ia o selecție de vitamine antioxidante. Kendall-Reed spune că vitaminele A, C, E și seleniu (de multe ori disponibile într-o singură pastilă) „curăță” organismul. Ea subliniază faptul că ar trebui să discutați cu medicul înainte, care vă poate ajuta să alegeți un supliment și doza corespunzătoare.

8. Relaxați-vă! Zâmbiți! „Fii fericit și stresul dispare!”, spune Kendall-Reed.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top