Connect with us
Ai probleme cu acneea? Vrei să ai un ten îngrijit? Nu produsele cosmetice sunt singura rezolvare. Există un aliment minune.

Stil

Combate acneea și tratează tenul în mod natural. Este un aliment nelipsit din bucătărie

Acneea poate fi un blestem pentru unii oameni. Aceasta este o problemă cu care se confruntă mulți după pubertate, însă există și oameni care se confruntă cu acneea pe parcursul vieții.

Există nenumărate produse care promit să vindece această condiție inestetice și oarecum dureroasă a pielii. Dar acestea sunt de multe ori foarte scumpe, iar unele conțin substanțe chimice dure. Ca atare, vei fi bucuros să afli că există un mare remediu natural pe care îl poți crește în grădina ta: roșiile proaspete!

Alimentul-minune care îți tratează acneea în mod natural

Este adevărat: roșiile proaspete te ajută să scapi de acnee și vindecă și cicatricile vechi. Secretul este în compoziția sa. Roșiile au concentrații mari de vitamine A, C, E și B6, care se deschid porii si lasa pielea să ia elemente nutritive importante.

Aciditatea roșiilor ajută la neutralizarea valorii pH-ului pielii și reduce probabilitatea unui focar de acnee. Pur și simplu se ia o roție proaspătă și se taie felii. Freacă feliile de roșii pe zonele afectate. După ce se masează fața cu sucul de roșii se spală zona cu apă caldă.

Dacă aveți mai mult timp, vă puteți o mască de roșii eficientă de tomate face. Pentru a face acest lucru, se elimină semințele și se face un piure de pulpă până când se obține o pastă cu textură uniformă. Se pune totul pe față si se lasa masca timp de o oră. Dacă utilizați această mască regulat, veți observa în curând o îmbunătățire considerabilă.

Citește și: Truc uimitor pentru păr: Și-a acoperit capul cu o folie de aluminiu, după ce a aplicat o mască făcută în casă

Cine s-a gândit că o legumă nelipsită din bucătărie ar fi atât de utilă pentru ten! Și ceea ce este foarte important este faptul că este un tratament naturaș spre deosebire de produsele scumpe care conțin substanțe chimice.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top