Connect with us
pietre la rinichi

Stil

A încercat acest remediu pentru a scăpa de pietrele la rinichi. Iată ce a păţit după!

Pietrele la rinichi reprezintă una dintre cele mai comune afecțiuni ale rinichilor.

Aproximativ 10% dintre oameni dezvoltă această afecțiune, cunoscută și ca litiaza renală, în timpul vieții. Pietrele la rinichi sunt mai frecvente în rândul bărbaților, însă ele sunt diagnosticate frecvent și la pacienții de sex feminin sau copii.

Pietrele la rinichi pot sa rămână asimptomatice până când calculii renali încep să se miște în interiorul rinichilor sau traversează uretra, canalul care face legătura între vezica urinară și rinichi.

Atunci începe să apară durerea, care poate fi însoțită de vărsături, greață, hematurie (sânge în urină) sau transformări în aspectul și mirosul urinei.

Există un remediu naturist care te poate ajuta la eliminarea pietrelor la rinichi.

Se dă prin mașina de tocat circa 1 kilogram de ceapă, care se amestecă cu 400 de grame de zahar și se pune pe foc la fiert până când se va forma o dulceață de culoarea chihlimbarului.

Acest proces durează circa trei ore, timp în care trebuie să amesteci periodic. Ulterior, se strecoară compoziția printr-o sită. Din dulceața de ceapă rezultată, se iau câte 100 de grame de patru ori pe zi, cu o jumătate de oră înainte de a mânca. Această cure poate să dureze 2 luni, scrie bzi.ro.

Citește și: Remediul Babei Vanga pentru diabet și boli de rinichi

sursa foto: realitatea.net

1 Comment

1 Comment

  1. Onofrei

    2017-10-08T13:28:44+03:00 at 13:28

    Stimate domnule Catalin Nae, ati dat o reteta cu un remediu naturist de a scapa de pietrele de la rinichi unde ati scris ca la 1 kg de ceapa dat prin masina de tocat se adauga 400 de grame de ce stimate domnule care se fierbe, 400 de grame de mamaliga gutui miera ce este n-ati specificat prpodusul, cind dam o reteta spunem cu lux de amanunte nu ne jucam daca vrem sa facem treaba ca lumea mai si verificsm din urma scrisului ce am scris, altminteri ne aflam in treaba in loc sa va pomeneasca omul de bine. Am cautat sa citesc poate mai amintiti ceva de produsul in 4oo de grame, dar nimic.jur.med.Onofrei Ana Multumesc si poate reevenici cu o rectificare.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top