ABBA s-a reunit dupa trei decenii. MELODIA CANTATA la revenire si VIDEO

07.06.2016
ABBA s-a reunit dupa trei decenii. MELODIA CANTATA la revenire si VIDEO

Astfel, cei patru legendari membri ABBA au cantat pentru prima oara impreuna pe aceeasi scena, dupa 30 de ani, la o petrecere privata din Stockholm, capitala Suediei. Super artistii care au scris istorie cu hiturile lor au urcat pe scena in cadrul petrecerii care a marcat 50 de ani de prietenie intre Bjorn Ulvaeus şi Benny Anderson.

Inainte de aceasta decizie, trupei ABBA i-a fost oferit 1 miliard de dolari pentru a se reuni, dar membrii sai au refuzat, conform eurovision.tv. Agnetha Faltskog, Bjorn Ulvaeus, Benny Andersson si Anni-Frid Lyngstad au implinit astfel una dintre marile dorinte ale fanilor din toata lumea.

Pentru momentul istoric de duminica, membrii trupei Abba au ales sa cante hitul The Way Old Friends Do. Surse din anturajul ABBA au dezvaluit ca exista chiar si posibilitatea organizarii unui concert aniversar, avand in vedere ca piesele trupei se bucura inca de succes.

Citeste si: Alege un instrument muzical si vezi ce spune asta despre tine

Magdalena, melodia virala pe vremea lui Ceausescu. Versurile creau isterie

Membrii trupei au mai fost vazuti impreuna si la 21 ianuarie 2016, tot la Stockholm, dar de aceasta data cu ocazia deschiderii unui restaurant. La acea vreme, artistii au precizat ca nu vor mai urca niciodata impreuna pe o scena, dar se pare ca acum au alte ganduri.

ABBA a fost o formatie suedeza de muzica pop care a dominat clasamentele muzicale mondiale intre mijlocul anilor 1970 si inceputul anilor 1980. Numele formatiei provine de la initialele prenumelor celor patru protagonisti.
Grupul a vandut peste 370 de milioane de inregistrari si a fost primul grup pop din Europa continentala care s-a bucurat de succes in clasamentele din Regatul Unit, Statele Unite, Canada, Australia si Noua Zeelanda.

Inainte de a se forma faimosul grup pop , fiecare dintre cei patru componenți s-a afirmat in viața muzicala: Bjorn cu Hootenanny Singers la inceputul anilor ’60, Benny ca lider la The Hep Stars, Agnetha inregistra din 1967, având deja la activ cateva hit-uri, iar Anni-Frid isi construise o cariera si cu ajutorul lui Benny, alaturi de care se afla din 1970.