Bărbaţi, atenţie la chiloţi

19.01.2015
Bărbaţi, atenţie la chiloţi

Bărbaţi, atenţie la chiloţi. Renunţaţi la chiloţi sau boxeri dacă vreţi să aveţi o relaţie sexuală mai bună. Acesta este sfatul specialiştilor pentru bărbaţi. De la alergii şi până la fertilitate şi durere, savanţii au întocmit o listă cu avantajele şi dezavantajele fiecărui model de lenjerie intimă în parte.

Lenjeria din mătase. Nu este deloc recomandată, cel puţin în cazul bărbaţilor, deoarece poate provoca o formă de dermatită numită intertrigo, care lasă pielea roşie şi inflamată. Aceasta se manifestă în special în zona abdomenului.

Chiloţii mulaţi. Chiar dacă vă pot scoate în evidenţă anumite…trăsături, aceştia pot provoca dureri la nivelul testiculelor, întrucât, din cauză că sunt foarte strânşi pe corp, se reduce mişcarea. Cel mai bine ar fi evitarea unor astfel de chiloţi, pentru că îți pot pune în pericol fertilitatea.

Boxerii. Specialiştii nu recomandă purtarea acestora când bărbatul este implicat într-o activitate sportivă. În timpul exerciţiilor fizice, acesta trebuie să poarte o lenjerie intimă mai strânsă pe corp pentru a preveni durerile testiculare. În general însă, boxerii sunt excelenţi, pentru că permit ca pielea din zona intimă să respire, iar temperatura să fie cu aproximativ 3 grade mai mică decât a restului organismului.