Connect with us
orase-23092015

Stil

Care sunt cele mai periculoase orase din lume. Ai fost aici?

Probabil ca ti s-a intamplat sa vizitezi in vacantele sau excursiile tale anumite orase in care nu te-ai simtit de loc in siguranta.

Daca traiesti intr-unul dintre acele orase in care singurul eveniment ,,tragic” este furtul unei biciclete, atunci te poti considera un om norocos. Exista in lume anumite localitati in care focul de arme, crimele, rapirile si furturile de masini sunt la ordinea zilei. Cum te-ai simti daca ai trai intr-un astfel de oras?

In cazul in care vrei sa ai parte de o viitoare vacanta linistita si fara peripetii, atunci ar trebui sa arunci un ochi pe lista de mai jos a celor mai periculoase orase din intreaga lume!

1. New Orleans din Statele Unite ale Americii

Situat in sud-estul statului Louisiana, New Orleans este unul dintre cele mai periculoase orase de pe intreg teritoriul Statelor Unite ale Americii. La finele anului 2002 aici s-a inregistrat cea mai mare rata de omucidere. Partea trista este ca si in anul 2003 s-a repetat povestea. Din cauza cartierelor in care locuiesc oameni cu venituri sub limita de subzistenta, strazile din New Orleans sunt cunoscute in intreaga lume pentru nivelul ridicat de criminalitate.

Sursa foto: dailymail.co.uk

Sursa foto: dailymail.co.uk

2. Ciudad Juarez din Mexic.

Nici in Mexic lucrurile nu sunt prea frumoase. Ciudad Juarez este considerat drept un oras cu locuitori extrem de violenti. Orasul este situat in imediata vecinatate a frontierei cu Statele Unite ale Americii. Din cauza acestui aspect al asezarii geografice, aici au loc zilnic rafuieli intre diversele carteluri de droguri. Ststisticile au demonstrat ca numarul crimelor este in crestere de la an la an.

Sursa foto: suggestkeyword.com

Sursa foto: suggestkeyword.com

CITESTE SI: POVESTEA NESTIUTA A ORASELOR CARE SI-AU SCHIMBAT NUMELE. VEZI DE CE!

3. Karachi din Pakistan

Pakistanul este o tara cunoscuta pentru probleme locuitorilor cu legea. Pe lista celor mai periculoase orase din lume intra si capitala provinciei Sindh. In Karachi cele mai mari riscuri la care sunt supusi toti locuitorii sunt atentatele si revoltele rebelilor din zona.

sursa foto: dailykarachinewsupdates2014.blogspot.com

sursa foto: dailykarachinewsupdates2014.blogspot.com

4. Bagdad din Iraq

In capitala Iraqului, Bagdad, zilnic au loc focuri de arme la fiecare colt de strada. Pe langa asta, in fiecare zi, ca ,,bonus”, aici au locu atentate cu bomba. Din pacate pentru locuitorii Bagdadului, situatia a devenit din ce in ce mai rea dupa ce trupele americane au decis sa paraseasca orasul si sa il lase intr-un adevarat haos.

sursa foto: todayszaman.com

sursa foto: todayszaman.com

Cat de periculos ti se mai pare orasul in care traiesti in prezent?

Sursa foto: it.wikipedia.org

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top